Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Jordan racerapport

Formel 1 
09/03/03 

Ingen af de to Jordan-racere kom til at se det ternede flag som OL-guldvinderen Cathy Freeman viftede med i Albert Park. Fisichella udgik fire omgange før tid mens debutanten Ralph Firman drønede i muren tidligt i løbet.
 

Giancarlo Fisichella

"Der skete meget i løbet. Først mistede jeg tre eller fire pladser i sving 6 på første omgang, da jeg mistede raceren lidt under nedbremsning. Ved Ralphs uheld fik jeg smådele der ramte min racer og ødelagde min bagvinge. Efter det kørte jeg med en god fart, men vi havde problemer ved pitstop med benzindækslet, og til slut i løbet havde raceren nogle problemer med gearkassen."

Ralph Firman

"Jeg pressede ikke 100% da uheldet skete. Jeg havde det godt nok indeni migselv, da jeg pludselig fik en kæmpe overstyring, mistede raceren og ramte barrieren. Rubens kørte af der, og jeg forstår at der muligvis har været noget olie på banen, men for at være ærlig så ved jeg det ikke. Det kørte godt før det og jeg var forsigtig de første få omgange, og det er et uheldigt resultat. Teamet gjorde et meget godt stykke arbejde ved at vælge de rigtige dæk, så det naturligvis meget skuffende ikke at gennemføre."

Gary Anderson, teknisk leder


Fisichella i en duel med debutanten Cristiano da Matta - ingen af de gule Jordan'er gennemførte årets første Grand Prix
(Foto: Jordan GP)

"Det var et løb der var præget af omvendte forhold i starten men alle led der, og jeg mener at vi udførte et rimeligt stykke arbejde. Vores benzinstrategi i kvalifikationen var korrekt og vi tog det rette dækvalg. Jeg er meget glad til trods for at vi ikke scorede nogle point i dag, da Giancarlo kørte som nummer 9 efter at have haft dramaet med benzindækslet. Så fik vi problemer med gearskiftet, men jeg vil hellere have det når vi ikke var ved at score point!"

Martin Whitaker, Ford

"Formel 1's succesfulde start på sæsonen kunne ses i en opmuntrende debut for Jordan-Ford. Selvom jeg gerne ville have set begge racere gennemføre, giver præstationen i raceren en klar indikation af at Ford Cosworth RS motornes styrke og holdbarhed. Weekendens præstation lover godt for den kommende sæson."

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •