Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bisted Motorsport godt forberedt til DM4 i Sorø

DM Rally 
26/08/19 

COOL solbriller og rank ryg, det kan Jesper Bisted roligt møde op med, når den fjerde afdeling af det danske mesterskab skal køres kommende weekend med byen Sorø som rally hovedkvarter.
 

- Jesper Bisted siger, igen har vi naturligvis gået bilen igennem fra a til z (Ford Fiesta Super 2000), efter sidste indsats til rallysprintet i Fårvang, og der var intet at komme efter hverken mekanisk eller noget andet, bare super lækkert.

- Jeg håber at vi kan holde den speed som vi har fået opbygget gennem forårs sæsonens løb, og jeg glæder mig til at komme ud at køre hastighedsprøver igen.


Løbet i Sorø består af 4 forskellige hastighedsprøver og 9 prøver i alt, og to service pauser, i hjertet af den skønne by Sorø.
Løbet starter omkring middags tid, og kører så hele eftermiddagen.

Der er 80 startende mandskaber, og målet for Bisted Motorsport sportsligt set er, at blive bedste Super 2000 bil og at køre sig i Top 8 generelt set.
Jesper Bisted er fra Horsens, men hans codriver Arly Larsen er fra Dianalund, så han er tæt på hjemmebane og måske har han nogle fif i ærmet til Jesper under formiddagens note kørsel op til løbet.

Løbets tidsplan/hjemmeside er her:
http://www.sasnyt.dk/suzuki-rally.php

Tider undervejs:
www.rallyresult.dk

www.bisted-motorsport.dk
Bisted Motorsport på facebook - https://www.facebook.com/groups/112874152083563/

Allan Post


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: