Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Skuffet Mikkel Jensen måtte udgå fra 10-timersløb på Suzuka

Intercontinental
GT Challenge 

26/08/19 

Et uundgåeligt kæde-crash blev skæbnen for den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen, som sammen med sine teamkolleger måtte udgå fra en andenplads i weekendens 10-timersløb på Suzuka.
 

Mikkel Jensen, Nicky Catsburg og Christian Krognes måtte trække sig fra weekendens 10-timersløb på Suzuka efter nærkontakt med en konkurrent, som pludselig stod på tværs på den japanske Formel 1-bane. BMW-trioen fra Walkenhorst Motorsport må således tage skuffede fra en af Intercontinental GT Challenge-sæsonens helt store events.

– Dét var noget af et slag. Vi havde virkelig store forventninger til løbet, især efter vores kvalifikation, som sikrede os en startposition i anden række. Vi vidste på forhånd, at vi ville blive pressede på farten i løbet, og derfor var det fedt at kunne være med i toppen så tidligt. Desværre varede det ikke så længe, forklarer Mikkel Jensen.

– Vi havde indtaget en andenplads, da to biler, som begge er en omgang bagud, får kontakt foran os. De snurrer rundt, og den ene ruller på tværs af banen. Min medkører Christian Krognes forsøger at undvige, men uden held, og det ender med en skadet bagende, som koster mellem otte og 10 omganges arbejde i garagen. Efter dét er vi reelt ude at løbet, så vi ender med at køre et par omgange for at tjekke bilen og herefter trække os.

Mikkel Jensen får allerede en ny chance i den kommende uge, hvor han stiller op i fjerde afdeling af European Le Mans Series for LMP3-teamet Eurointernational på Silverstone. Herefter følger yderligere to afdelinger af European Le Mans Series, før danskeren igen møder sine BMW-kolleger til afslutningen på Intercontinental GT Challenge i Sydafrika til november.

Mikkel Jensen Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Suzuka
  • 25/08/19 - Suzuka - Intercontinental GT Challenge
  •