Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

GT4-debut og podieplacering til MB Racing i Danish Endurance Championship

Danish Endurance
Championship 

26/08/19 

DEC - Danish Endurance ChampionshipTrofæ til MB Racing i teamets første GT4-løb på Padborg Park, hvor Ronnie Bremer og Jes Hedegaard sluttede weekendens afdeling af Danish Endurance Championship på en andenplads.
 

Forrygende weekend for MB Racing, som sikrede en flot andenplads i andet heat af weekendens afdeling af Danish Endurance Championship på Padborg Park i Sønderjylland. Det var teamets debut i den danske langdistanceserie og samtidig første løb med holdets Mercedes-AMG GT4-racerbil.

– Det har været en udbytterig weekend for hele holdet. Fredagens løb gik godt, men vi var uheldige med kombinationen af pitstop og safetycar og sluttede derfor lige udenfor podiet. Til lørdagens løb fik vi justeret lidt på setuppet og startede fra en femteplads og sluttede på en andenplads foran en gruppe langt stærkere GT3-biler. Det er vi absolut tilfredse med, lyder det fra Ronnie Bremer.

Det var Ronnie Bremer og Jes Hedegaard, som sikrede weekendens resultater i de to 60-minuttersløb, og det kunne ifølge førstekøreren have sluttet endnu bedre.

– Vi førte faktisk lørdagens løb indtil seks minutter før det ternede flag, så sejren var indenfor rækkevidde. Det er helt fantastisk at tage en pokal med hjem fra vores første løbsweekend med vores GT4-projekt. Vi har en række ting, vi skal hjem og arbejde med, men generelt er vi enormt glade for, at tingene fungerede. Kæmpe tak til hele teamet. Vi kan næsten ikke vente med at komme på banen igen!

MB Racing


Læs mere om:
  • MB Racing
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •