Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Dennis Lind på Suzuka med Lamborghini Squadra Corsa:

Intercontinental
GT Challenge 

23/08/19 

Stiller op for legendarisk japansk team
Den danske Lamborghini-fabrikskører er rejst til Østen, hvor han stiller op for legendarisk japansk team i weekendens 10-timersløb på Suzuka.
 


(Foto: Dennis Lind Racing)

Lamborghini-fabrikskøreren Dennis Lind stiller op for et ikonisk team, når han den kommende weekend skal forsøge at vinde det berømte 10-timersløb på Suzuka. Danskeren skal nemlig sammen med Andrea Caldarelli og Marco Mapelli repræsentere legendariske japanske JLOC, som siden grundlæggelsen i begyndelsen af halvfemserne har været blandt de mest berømte Lamborghini-teams i Asien.

– Vi er så meget klar! Selve 10-timersløbet er jo en legendarisk begivenhed, som de japanske motorsportsfans sætter utrolig høj pris på. At jeg tilmed skal forsøge at vinde løbet med et team, som i Lamborghini-kredse er så berømt og respekteret herude i Østen, er jo bare helt perfekt, lyder det fra Dennis Lind.

Danskeren vil sammen med Caldarelli og Mapelli udgøre et fuldt lineup af fabrikskørere, hvilket gør Lamborghini-trioen til en af weekendens potentielle favoritter. Teamets Huracán GT3 har tidligere vist sig hurtig på baner som Suzuka, og hvor Dennis Lind får debut i det japanske 10-timersløb, har begge de to Lambo-kolleger tidligere deltaget i løbet.

– Vi glæder os alle sammen til at komme i bilen og få noget fart tilbage i kroppen. Stemningen er fantastisk her i Japan, og jeg ser virkelig frem til noget godt ræs. Vi kører naturligvis efter et topresultat, men ingen tvivl om, at vi får kamp til stregen, for konkurrencen er massiv.


(Foto: Dennis Lind Racing)

De indledende træningssessions til årets 10-timersløb på Suzuka blev skudt i gang fredag eftermiddag lokal tid, mens kvalifikation og super pole finder sted lørdag. Løbet flages grønt søndag formiddag klokken 10.00 lokal tid.

Foruden Dennis Lind stiller også den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen op i Pro-klassen, mens Christina Nielsen stiller op i Pro-Am-klassen for Mercedes-AMG-teamet Strakka Racing.

TIDSPLAN – SUZUKA 10 HOURS

Lørdag 24. august
13.00 (06.00) – Kvalifikation #1 (15 min)
13.30 (06.30) – Kvalifikation #2 (15 min)
14.00 (07.00) – Kvalifikation #3 (15 min)
17.30 (10.30) – Pole Shoot Out Top 20 (20 min)

Søndag 25. august
08.05 (01.05) – Warm Up (15 min)
10.00 (03.00) – RACE (10 timer)

DENNIS LIND RACING


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Suzuka
  • 25/08/19 - Suzuka - Intercontinental GT Challenge
  •