Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

De fem M’er kører om mesterskab

Legends Car 
23/08/19 

Mads, Magnus, Mathias, Mirza og endnu en Mathias. Det er de fem M’er, der kører om mesterskabet i OK MOBIL 1 LEGEND CAR i Night Race på Padborg Park, hvor der virkelig kommer spotlight på den populære klasse med de vildt mange biler.
 

Forud for Night Race er det Mads Skov Pedersen, Magnus Madsen, Mathias H. Jensen, Mirza Ahmetagic og Mathias Storbank, der er kvintetten, der afgør mesterskabet mellem sig, og det er ganske få points, der skiller dem før lørdagens motorsportsfestival i det sønderjyske.

Især Mads Skov Pedersen og Mirza Ahmetagic scorede mange points i Copenhagen Historic Grand Prix 2019, hvor klassen som helhed imponerede publikum omkring banen på Bellahøj.

Derimod blev mødet med bybanens beton i hovedstaden et dyrt bekendtskab for den ellers førende Magnus Madsen, og han har været nødsaget til at finde en anden bil til Night Race, og spørgsmålet er, om det er lykkedes at finde den nødvendige topfart inden lørdagens race.

I oldboysklassen i OK MOBIL 1 LEGEND CAR skal Lars B. Ebbesen forsvare sin nr. 1-position. Han møder op til Night Race med 520 points, og nærmeste udfordrer er Kim S. Petersen, der står noteret for 494, og som altså også har gang i en hurtig sæson.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Legends Car
  •