Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Auto Show Denmark - STØRST !!

Diverse 
23/08/19 

Nej Peter Ingemann er IKKE flyttet ind på redaktionerne på hverken Boosted Magazine (arrangørerne af ”Auto Show Denmark”) eller Motorsporten.dk… dette er en opfølgning på det store bilshow i weekenden i Odense Congres Center.
 

I dagens anledning, havde jeg medbragt min søn Mikkel som hjælper (foto) og vi drog mod OCC omkring 11.30. Vi bor tæt på så ”ingen bekymringer” vi finder hurtigt en P-plads og ind med os… Sådan var det så bare ikke, trods en mulighed på en presse-plads, så var ALT optaget! Vi og mange andre blev henvist Syddansk Universitets p-plads… en ”lille” gå-tur på godt og vel 2 km. Nå ”WTF” det var gåturen værd.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som et nyt tiltag var der i ”Arena Fyn” den store sportshal i OCC , udover de mange superbiler, lavet en scene med forskellige præsentationer af biler og kørere. Et tiltag som var populært, der var rigtig mange tilskuere på ”lægterne”. Som det første hørte vi lige lidt af en præsentation om en spritny Lamborghini Aventador som til sidst blev startet op… WROOOM !!


(Foto: Motorsporten.dk)

Et andet tiltag var udstilling af ”almindelige” biler fra en del af Odenses forhandlere, og de havde da alle taget det ypperste med. Rundt i hal A og C var der noget for enhver…det sejeste biludstyr fra førende forhandlere i Danmark, der var flotte gamle biler, custom cars, en Hoss Boss-MC, modelbilels-salg, en folie-montør på arbejde… han kunne det der!


(Foto: Motorsporten.dk)

Udstillingens ”perle” var nok den danske superbil Zenvo TSR-S, kendt for sin bevægelige hækvinge. Zenvo´en var konstant ”omringet” af beundrende bilfans og med god grund. Zenvo TSR-S er en sand superbil. Jeg har set et tilsvarende eksemplar ved en præsentation hos Strøjer Samlingen, på et tidspunkt blev den startet, det var så vildt, at pudset faldt ned fra loftet !! Flot at arrangørerne havde fået Zenvo´en med.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der var så mange spændende ting bl.a. 3 flotte Ford Capri´er som var udstillet i anledning af Ford Capri´s 50 års jubilæum. Der var premiere på den nye Toyota Supra, som af mange har fået ”hug” for designet, jeg mener nu, at den OK !


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter en gennemgang af udstillingshallerne var det tid til en tur i ”Biltema Live Arena”. En til lejligheden opbygget driftingbane på pladsen langs Hal C. Show´et startede kl. 13.00, så vi synes vi var i god kl.12.45 ! Men der godt og vel fyldt op både på tribuner og langs hegnet. Vi fandt dog en udmærket plads på en vold.


(Foto: Motorsporten.dk)

De foregående år har det ”kun” været drifting-biler, men i år var først ”go-kart drift” som blev afløst af Legend Cars og rally-biler. MEN det er jo drifterne publikum vil se og her var der ”smæk for skillingen” med bl.a. norske Mazhar og hans 1300 HK Audi RS4 Stationcar og ikke mindst finske ”Black Smoke Racing” med en vild Mercedes Diesel-drifter som helt levede op til navnet…. Sort dieselrøg i rå mængder !!


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter show´et var det tid til tur mere i hallerne. Arrangørerne havde ”lokket” den tyske Mercedestuner ”Renntech” til Odense med et par seje Mercere som i den grad faldt i publikums smag. Der var så mange spændende ting at opleve på ”Auto Show Denmark”. Rige på indtryk og oplevelser drog vi den slagne vej mod SDU´s P-pladser.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tilbage til overskriften: ”STØRST”… Auto Show Denmark startede ”blødt” op i 2017, i 2018 var der godt og vel 17.000 besøgende, men i 2019 var langt over 20.000 ! Det er rimelig flot på blot to dage. Hele herligheden gentages 15/16 august 2020. Jeg er klar !


(Foto: Motorsporten.dk)
Them