Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Drømmeløbet som alle vil vinde

Super GT Danmark 
22/08/19 

Super GT DanmarkWienerschnitzel, fadøl, hoppeborg og racerløb. I både bil og på motorcykel. Det er de ingredienser, der indgår i en motorsportsfestival på Padborg Park på lørdag. Night Race er drømmeløbet, som alle bare vil vinde. Måske endda for enhver pris.
 

Manden bag den fascinerende event er banens ejer og Danmarks førende bilsportspromotor, Tom Gaarde Pedersen. Han fik ideen for fem år siden, hvor biergarten og legeland uden for banen mixes i en cocktail med toprace på den sønderjyske asfaltstrækning, hvor de hurtigste er mindre end et minut om at komme rundt.

- Det er Night Race for femte gang, og det har vist sig, at det er en lørdag i kalenderen for hele familien, forklarer Tom Gaarde Pedersen.

Normalt har Padborg Park kun tilladelse til at køre race til kl. 17.00, men denne ene lørdag om året har Tom Gaarde Pedersen fået dispensation, og derfor er Night Race det helt særlige løb, hvor kørerne i OK MOBIL 1 LEGEND CAR og OK MOBIL 1 SUPER GT starter i dagslys og først kører sidste gang over målstregen i det begyndende nattemørke i minutterne op til kl. 22.00.

Med sommeren tilbage er der lagt op til et drømmeløb, og det er det løb i sæsonen, som kørerne så meget vil vinde.

- Fordi det er et enestående løb i Danmark, og fordi er er stor prestige forbundet med at komme først forbi det ternede flag med tændte lygter, fortæller en hæsblæsende travl Tom Gaarde Pedersen.

Han ser for sig, at der er flere topfavoritter til Night Race-sejren.

- Løbet ligger godt til Kevin Rossel, Martin Andersen, Mikkel Mac og Ole Petersen, men faktisk er der 10 andre, der også kan vinde.

I øvrigt er det endnu mere end Night Race-sejren, der er på spil. Både i Legend-klassen og i Super GT Danmark køres der også om mesterskabet, der slet ikke er afgjort endnu.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •