Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin venter på at solen går ned

Super GT Danmark 
22/08/19 

Super GT DanmarkNår solen begynder at gå ned lørdag aften vil Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner være klar til Night Race på Padborg Park. Med nye lygter på bilen og erfaringen fra sin tidligere Night Race deltagelse er Kevin Verner klar.
 

Efter Copenhagen Historic Grand Prix er bilen blevet gennemgået og der er skiftet nogle sliddele på bilen. Banen i København var ret ujævn og har derfor været lidt hård ved bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover at have skiftet nogle dele har teamet også været nødt til at kigge bilens fælge efter, da der var nogle fælgkanter som var blevet slidt på grund af nærkontakt med betonvæggene på den københavnske bybane.

Kevin fik scoret nogle gode point i København, så han ligger i øjeblikket nummer 5 i mesterskabet. Det betyder at han også i denne weekend skal på jagt efter flere point til mesterskabskontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det er det mest prestigefyldte løb på året, så man vil jo gerne gøre det godt lørdag aften" siger Kevin Verner inden han og ARTS sætter kursen mod Padborg Park.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •