Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Nicolai vandt i både Fårvang og i Randers

Rally 
18/08/19 

Rallysektionen var i sidste weekend i gear, og det med Nicolai Baltzer Jensen, Horsens bag rattet i hans Opel Adam Cup bil.
 


(Foto: Allan Post)

HURTIGSTE ADAM CUP BIL
i både Fårvang (Birch Tvilum Rallyshow) fredag aften, og dagen efter til Yokohama i Randers. Klassen hvor i Nicolai kører er det umuligt at vinde samlet set, da Adam’n ikke besidder de kræfter som en klassesejr kræver, men i Fårvang var der i vanlig stil sort af mennesker, da rigtig mange tilskuere og rally freaks mødte op. Og det gir da ekstra motivation, at kunne fornemme de mange tilskuere hele prøven rundt.

NICOLAI -At blive bedste cup bil i begge løb, det giver mig ro og selvtillid, også selvom ikke alle Cup bilerne mødte frem, så gav det mig alligevel en god indikation af, at jeg fartmæssigt er på rette vej op til det kommende DM i Sorø sidst i august.


(Foto: Allan Post)

Og dagen efter i Randers, en helt ny prøve, med mange udfordringer rent køre teknisk set ….

NICOLAI - Dejligt at vise at farten er intakt efter en lang sommerferie, og nu skal bilen bare hjem og serviceres så den står knivskarp til det kommende DM, og jeg er meget tilfreds med både bilen og min egen indsats begge dage, det er nu altid sjovest at være hurtigst !!


(Foto: Allan Post)

BILHUSET CMD MOTORSPORT
Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 09/08/19 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: