Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

F4 NEZ

Hybel og Vesti i flerårigt samarbejde

F4 NEZ 
17/08/19 

De lever i to forskellige verdener – er to forskellige generationer – men fælles for dem er iværksættteri, hårdt arbejde, drømme, engagement og ambitioner.
 

Michael Mortensen, stifter og medejer af byggefirmaet Hybel og CASA - en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.

Racerkører Frederik Vesti, Filskov, 17 år gammel. Et kæmpe jysk talent, som de bedste internationale race teams har kæmpet om at få i stald i 2019. Men valget blev truffet for længst. Vesti valgte i det tidlige forår at underskrive med verdens stærkeste junior team, Prema Powerteam. Endnu et step op på vej mod den ultimative drøm – Formel 1.

Et step, der i særdeleshed blev muliggjort af Michael Mortensen og Hybel. Og et samarbejde, der nu fortsætter også i 2020. Et samarbejde ifølge Vesti af den slags, der er så rigtigt og stærkt, at det næsten er for godt til at være sandt.

”At mennesker vil satse på én og vise én den enorme tillid, som det er at modtage og forvalte andre menneskers penge – det er det absolut største. Jeg har de seneste par år fået ja fra mennesker og virksomheder, jeg kun turde drømme om. Jeg tror, jeg er ved at lære, at drømme skaber virkelighed, hvis man drømmer stort nok! Men ikke alle penge er lige vigtige for mig, også selvom jeg er så afhængig af dem. Det vigtigste for mig er de mennesker, der er bag pengene. Michael Mortensen er et menneske og Hybel en virksomhed, der repræsenterer sunde og stærke værdier - og har en meget høj moral. At de efter at ha’ set mig an et år nu forlænger vores aftale gør mig bare SÅ glad og stolt, at jeg simpelthen er ved at sprænges indvendigt!”

Med kun 3 år på bagen og i stærk fremmarch er Hybel en udfordrer og konkurrent, der, som med Vesti, skal holdes skarpt øje med. Men selvom matchet mellem to unge ”virksomheder” på vej frem og begge med store ambitioner synes ret interessant, var det alligevel en helt jordnær og personlig vurdering, der fik ejer Michael Mortensen til oprindeligt at slå til.

”Jeg lever af mennesker og af at vurdere mine medarbejderes potentiale. Jeg ved om nogen, at resultater skabes igennem andre. Da Frederik kontaktede mig, var han en af mange håbefulde unge, der havde en god historie om at udnytte sit potentiale. Mine planer var bestemt ikke motorsport, men han fortjente et møde for sit initiativ og gå-på-mod. Da Frederik forlod vores møde sammen med sin manager, havde jeg vist allerede besluttet mig. Her mødte jeg en ung fyr med en viljestyrke og forpligtethed af en anden verden! En moden, taknemmelig og ordentlig fyr med store evner, som ikke så sig tilbage, men kun fremad. En ubemidlet og uforkælet knægt, der aldrig har fået noget forærende, men som har skabt sin egen chance ved eget slid og egen indsats – og skabt resultater. Frederik var så overbevisende, at jeg vidste, at jeg måtte gøre den forskel, han om nogen fortjener.”

At det blev Hybel, der nu med sit logo omfavner Vesti’s racer, lå lige for ifølge virksomhedens administrerende direktør, Brian Langvad.

”Hybel er unge i branchen. Frederik er ung. Vi har en fælles vision om fremtiden. Vi er på en rejse hver især – og nu sammen. Hybel bygger huse for familier. Et hjem er en families drøm, som Frederik har sin drøm. Gennem Frederik får vi muligheden for at personificere og forstærke troen på den ultimative drøm. Frederik er en inspiration for masser af børn og unge, som vil elske at have plakater hængende af ham på væggen. Og møde ham i virkeligheden - måske på racerbanen. Men også for mine medarbejdere og Hybel som virksomhed vil Frederik være en daglig motivation til at påminde os om, at intet er for svært til at lykkes. At ingen detalje er for lille, og ingen indsats for stor i vores måde at arbejde på og håndtere en opgave på.”

Vesti kører 5. afdeling af mesterskabet i sin Hybel beklædte racer den 31. august, når det går løs på legendariske Imola i Italien. Vesti fører p.t. det europæiske regionale F3 serie med 55 points foran brasilianske Enzo Fittipaldi.


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  •