Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

En sjov aften i Fårvang for Michael Ladefoged

Rally 
15/08/19 

Er man rallykører i Danmark, så er Birch Tvilum Rallyshowet i Fårvang stedet at være denne fredag aften i august, med 70 startende biler, massevis af tilskuere og intens rally stemning.
- Det bliver man helt høj af, udtalte Michael Ladefoged (Ladefoged Motorsport)
 

Prøven og især atmosfæren på servicepladsen skal opleves, svært at beskrive med ord, for som Michael sagde efter løbet:

-Det er umuligt IKKE at være i godt humør sådan en aften, massevis af glade og positive mennesker, og så kan den indre drengerøv i mig få frie tøjler, i min skønne og hurtige Ford Fiesta ST180 rallybil.

Imens tilskuerne faldt i svime over de allerhurtigste, så havde Michael og hans codriver, Nicolai Ladefoged deres egen kamp midt i klassen og feltet, og Michael var godt tilfreds både sin egen indsats og slutresultat.

-Vi havde en hård kamp imod Per og Jack Christiansen i en Peugeot 206 RC. Vi landede resultat mæssigt indenfor sammen sekund, men lige i haserne på dem (5/10 imellem os), det var en sjov kamp aftenen og heatene igennem. Hen over sommeren er bilen gået igennem og optimeret, og jeg føler at de små forbedringer har givet bonus i form af højere svinghastigheder og en roligere bil.

Michael havde denne aften lånt sin vanlige codriver, datteren Mathilde, ud til Suzuki teamet, og i ’stand in’ for hende var brormand Nicolai, som dermed fik én på opleveren, og måske er han fremadrettet den nye codriver, da Mathilde har fået chancen hos Allan Kirkegaard Nielsen i Suzuki Motorsport.

Nu er bil og mand klar til kommende DM afdeling sidst i august, i og omkring Sorø, og Michael er så klar, at han næsten er gennemsigtig !!!

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 09/08/19 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: