Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jens Kristian Jensen vinder i Fårvang og Randers

Rally 
12/08/19 

Så sikkert som et amen i kirken er det at der først i august køres rallysprint i både Fårvang og i Randers.
Ligeså sikkert er det at Holstebro mandskabet Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen vinder deres klasse i begge løbene i deres Peugeot 106 Kitcar.
 

Til Birch Tvilum Rallyshow, alias Fårvang, mødte Jens Kristian og Svend Åge op, sammen med 70 andre rallykørere, til løbet som definerer starten på rallysportens efterårs sæson, igen ’en million’ tilskuere og masser af intens rally eufori.

Jens Kristian kørte igen et fejlfrit rallysprint, med sten ansigt bag rattet i hans hurtige Peugeot 106 Kitcar så satte han igen klasse kombattanterne til vægs, ingen væsentlige fejl, så sikker sejr, men år for år bliver den generelle konkurrence intensiveret, så generelt set rutsjede de lidt nedad rangstigen overall set.

Dagen derpå, er der ikke noget der hedder, joo nyt løb - nyt mål !!

En ny prøve i Yokohama regi i Randers gjorde ingen forskel i indsats eller udbytte. Prøven passede godt både til mandskab og Peugeot’n, lille væver prøve, men en prøve som stillede store krav til den tekniske del af en kørestil, og prøven havde en lækkert flow til den som turde udfordre dette, og så spurtede Jens Kristian og Svend Åge ind som klare ettere i klassen, igen – igen.

To dage med godt race, gode rallysprints prøver, godt humør blandt ligesindede ’rallytosser’, og to klare klassesejre til Holstebro ’drengene’, og allerede nu er de Yokohama Mestre i Vest regi anno 2019.

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 09/08/19 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: