Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Bisted og Fårvang: Hygge, med flad pedal

Rally 
06/08/19 

Bisted Motorsport er på den eftertragtede startliste til Birch Tvilum Rallyshow kommende fredag, hvor 70 rallykørere skal kæmpe om hæderen, æren og pokalerne, og med startnummer 9, så er Jesper Bisted og hans fyrrige Ford Fiesta Super 2000 blandt dem som tilskuerne elsker at se, både visuelt og audiovisuelt.
 

Løbet er et fest fyrværkeri i oplevelser, masser af tilskuere, intens race og stemningen i og omkring både prøven og ryttergården er nærmest magisk, helt elektrisk.

Jesper Bisted:
”Løbet er opstartsfasen til efterårs sæsonen i det danske rally mesterskab, løbet tæller ikke med til nogen turnering, men løbet har en aura og historie som intet andet rallysprint har i Danmark”.

Selve prøven i sig selv, er ikke noget specielt, masser af vinkelsving med de berygtede hofmandsklodser som mulige ’træfpunkter’ hvis man kører udenfor idealsporet, men Jesper glæder sig til denne fredag aften i byen Fårvang.

Jesper Bisted:
”Vi har gået bilen igennem, men det er jo en FORD, og derfor ingen fejl at finde !! nej, spøg til side, men dejligt at vi efterhånden har fundet bilens svage punkter, og er kommet på forkant med reparationer og trælse småfejl”.

Igennem løbet, og aftenen, vil Jesper prøve at nyde denne augustaften, sammen med sin servicefolk, venner, familie og sponsorer. I det varme codriver sæde skal Jesper have sin bonus datter med i et af heatene, og ellers tager han denne aften heat for heat, og selvfølgelig skal det grønne lyn have GAS, men ingen stor satsning, da næste DM sidst i august har top prioritet.

Men, når styrthjelmen spændes hårdt på hovedet, så ’klemmer’ den nogle gange fornuften ud af en rallykører, det er set før, men Jesper vil have en hel bil med hjem, og masser af oplevelser, omgivet af de folk som han til dagligt har berøringsflade med.

Løbet kan følges via: www.rallyresult.dk
Løbets egen hjemmeside: www.rallyshow.dk

Bisted Motorsport kan følges via:
www.bisted-motorsport.dk
Bisted Motorsport på facebook

Allan POST


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Fårvang
  • 09/08/19 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: