Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Series Asia

Hård Blancpain-weekend for Christina Nielsen i Sydkorea: Tager revanche til finalen

Blancpain GT
Series Asia 

06/08/19 

Christina Nielsen og Darryl O'Young kæmpede hårdt for at genfinde farten efter en påkørsel i weekendens første Blancpain-løb i Sydkorea. Mercedes-AMG-duoen ser frem til revanche i mesterskabsfinalen i Kina.
 

Næstsidste afdeling af det asiatiske Blancpain-mesterskab gik ikke som håbet for Christina Nielsen og Darryl O'Young, som sammen med Craft-Bamboo Racing måtte tage til takke med et resultat uden for top-10 i begge weekendens løb. Danskeren holder nu en velfortjent sommerferie for at lade batterierne op til mesterskabsfinalen i Kina til september.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

– Hård weekend under hårde betingelser. Vi kæmpede med farten og var med i top-10 i begyndelsen af første løb, da jeg blev ramt af en konkurrent, som forsøgte at udnytte en mulighed, som ikke var der. Jeg snurrede rundt, og heldigvis skete der ikke mere, end at vi kunne fortsætte løbet, men vi fandt aldrig rigtig det samme tempo derefter, lyder det fra en skuffet Christina Nielsen.

Det var danskeren, som startede weekendens første løb fra en niendeplads, og Nielsen fik en god start og var rykket frem til en ottendeplads, da uheldet skete knap halvvejs i ræset. Darryl O’Young kørte duoens Mercedes-AMG GT3 hjem på en 12. plads.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: Vi retter fokus mod næste løb

Lidt bedre gik det dog i søndagens løb, hvor Darryl O'Young startede fra en 13. plads, mens Christina Nielsen returnerede til en 14. plads efter kørerskiftet. Med kolde dæk faldt danskeren først lidt tilbage i feltet, men slog herefter stærkt igen og kunne krydse målstregen lige uden for top-10 på en 11. plads.

– Vi kæmpede alt det, vi kunne, og det havde været fedt at kunne give teamet et bedre resultat. Men nu har vi fokus rettet mod næste og sidste løb i mesterskabet, hvor vi håber på at kunne slutte af med stil. Jeg ser virkelig frem til at komme til Kina.

Næste udfordring for Christina Nielsen er således sjette og sidste afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia, som afvikles på Shanghai International Circuit i Kina den 27.-28. september.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Yeongam
  • 04/08/19 - Yeongam - Blancpain GT Series Asia
  •