Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula 3

Christian Lundgaard vinder i Formel 3 på Hungaroring

FIA Formula 3 
04/08/19 

Christian Lundgaard var suveræn lørdag, da første løb i femte afdeling af Formel 3 blev afviklet sideløbende med Formel 1 på Hungaroring i Ungarn. Foran alle de store Formel 1 bosser kørte den danske Renault Formel 1 juniorkører sæsonens første sejr hjem i suveræn stil.
 


(Foto: Joe Portlock)

Allerede ved fredagens træning viste Christian Lundgaard, at han havde farten på den teknisk svære bane. I hans Formel 3 racer, som han kører for ART Grand Prix, satte han hurtigste tid og dominansen fortsatte i kvalifikationen lørdag morgen, hvor han tog pole position. Da løbet startede lørdag eftermiddag holdt Christian Lundgaard sin position i front og på vej mod en suveræn sejr satte han løbets hurtigste omgang.


(Foto: Joe Portlock)

Ved søndagens andet løb blev startrækkefølgen for top otte byttet rundt og Christian Lundgaard startede fra ottende position. I løbet avancerede Lundgaard tre positioner og med en femteplads fik han flere gode point til mesterskabet.


(Foto: Joe Portlock)

“Vi har kæmpet en del de sidste løb, så det er så dejligt at komme tilbage igen med en sejr” fortalte en meget glad Christian Lundgaard. “Nu føler jeg, at vi er tilbage, hvor vi skal være. Jeg har altid fundet mig godt tilpas på den her bane, så det var fedt at understrege det med pole position, hurtigste omgang og en sejr. Jeg vidste godt, at vi ville komme til at kæmpe i søndagens løb. Når du ligger bag konkurrenterne får du hurtigt ødelagt dine fordæk, så det var svært at komme tæt nok på uden at få ødelagt dækkene. Men det blev til flere gode point, så jeg er glad på både mine og teamets vegne”.

Næste løb for Christian Lundgaard er ved sjette afdeling af Formel 3 der afvikles på Spa den 30. aug. - 1. sept.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Hungaroring
  • 04/08/19 - Hungaroring - FIA Formula 3
  •