Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - BAR - 2. kvalifikation

Formel 1 
08/03/03 

BAR har deres kørere med fremme på henholdsvis 3. og 4. række. Jacques Villeneuve som nummer 6 og Jenson Button fra 8. pladsen.
 

Jacques Villeneuve

"6. pladsen er en god plads til starten af løbet. Vores strategi er sund og meget realistisk, så vi ser stadig godt ud for i morgen. Vi bør være med fremme i front til kampen. Jeg er blot skuffet over min omgang, fordi den ikke var særlig speciel. Efter træningen til morgen, var holdbarheden lidt bekymrende, men vi kan stadig kæmpe med om en podieplads, så det er hvad vi skal forsøge at gøre."

Jenson Button

"Det er svært at vide hvor vi står i forhold til alle andre, men jeg er rimelig glad for 8. pladsen. Det er en god placering at starte det første løb i sæsonen. Vi var ikke i stand til at få så mange omgange under træningen til morgen, men raceren fungerede dog ret godt derefter. Vi havde 15 minutters warm up, hvor vinden tog til og det føltes som en helt anden racer at køre i kvalifikationen, hvor den var meget nervøs. Det var ikke en stor omgang, og som alle andre var der plads til forbedringer. Vi starter fra pointgivende pladser, så jeg er fortrøstningsfuld til løbet."

David Richards, teamchef

"Efter en meget hård weekend for hele teamet, kan vi være tilfredse med 6. og 8. pladserne på grid'en. Nu hvor racerne holder i parc fermé, ser alle frem til at få en god nats søvn. Det er svært at forudsige alle strategi for i morgen, men sådan som det ser ud ser vi ret gode ud, og burde være i stand til at kæmpe om en plads på podiet hvis alt går som planlagt."

Geoffrey Willis, teknisk leder

"Det har været en meget interessant kvalifikation. Det er noget svært at finde frem til hvordan det er gået, men vi er rimelig tilfredse. Vi nåede målet for vores omgangstid, og vi har en god strategi til løbet. Begge kørere gennemførte rimelig pæne omgange og de virker ret glade. Vi kan ikke gøre noget ved racerne, så nu håber vi at alle vores forberedelser betaler sig. Fra disse placeringer ser vi godt ud til løbet hvis vi kan være holdbare."

Shuhei Nakamoto, ingeniør leder, Honda Racing Development


Jacques Villeneuve starter som 6'er i morgen - længere fremme end vi normalt ser canadieren
(Foto: Honda GP)

"Efter at have begyndt weekenden med problemfyldte træninger, finder jeg dagens resultat meget godt. Teamet gjorde det godt med at forberede racerne i tide og kørerne pressede hårdt for sikre sig 6. og 8. pladserne på grid'en. Selvfølgelig ved vi ikke hvilken strategi de andre teams er på til løbet, men at starte fra tredje og fjerde række sætter os i en stærk position. Som en kontrast til gårsdagens problemer om morgenen for begge kørere, bruger vi motoren som vi kørte med i store dele af testprogrammet i vinter."

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •