Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Toyota - 2. kvalifikation

Formel 1 
08/03/03 

Det var Toyotas bedste kvalifikation nogensinde. Olivier Panis' 5. plads er det bedste som teamet har opnået i Formel 1. Cristiano da Matta kører med en anden strategi og begynder sit første Formel 1-løb fra 16. pladsen.
 

Olivier Panis

"Jeg er virkelig glad for racerens præstation og det er rart at være med fremme i den forreste del af grid'en ved min løbsdebut for teamet. Jeg synes vi gjorde et godt stykke arbejde til morgen med at sammenligne Michelin dæk og jeg mener vi tog et godt valg. Nu skal vi vente til i morgen for at se hvordan det går i løbet. Alle har arbejdet virkelig hårdt og det var en positiv kvalifikation, så jeg vil gerne takke hvert medlem af teamet her og i Köln."

Cristiano da Matta

"Vi havde et problem med koblingen i træningen før, hvilket betød at jeg ikke kunne køre med i warm-up. Det var ikke en perfekt situation, men teamet gjorde et fantastisk stykke arbejde for at klare problemet i tide for kvalifikationsomgangen. Jeg forventede en ren omgang på min omgang, så jeg var overrasket over at se en racer lige foran mig. Psykologisk sløver det en lidt ned. Alligevel er både Olivier og jeg på forskellige strategier, og jeg tror stadig vi kan være med om point i morgen."


Cristiano da Matta er på en anden strategi - Toyota er overraskende åbenmundede om deres strategi for i morgen...
(Foto: Toyota)

Keizo Takahashi

"Et meget tilfredsstillende resultat for hele Panasonic Toyota Racing teamet. Olivier fik en god omgang så vi er meget glade og det er vores bedste kvalifikationsresultat i blot vores første løb af den anden sæson i Formel 1. Vi har en forskellig strategi for begge kørere i dag, og Cristiano gjorde det godt under svære forhold. Løbet bliver helt sikkert interessant i morgen."

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •