Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Bellahøj bliver CHGP racerbane

CHGP 
01/08/19 

CHGPIgen i år skal der køres racerløb i københavner bydelen Bellahøj. Det giver igen i år folk i København og på resten af Sjælland mulighed for at se motorløb uden at skulle køre flere hundrede kilometer. Bydelen er allerede onsdag ved at være klar til CHGP i weekenden.
 

År efter år stiller rigtig mange mennesker op for at hjælpe med at opbygge banen i København. Det er faktisk blevet et fasttømret team, som lægger rigtig mange frivillige timer i arbejdet med at bygge banen.


Der skal bruges rigtig meget hegn til en bybane
(Foto: Motorsporten.dk)

Arbejdet kan virke simpelt, men der skal man ikke tage fejl. Der skal tages hensyn til trafikken i et af Københavns knudepunkter, og så skal man tage hensyn til beboerne i hele området omkring banen.

Og lad os slå en ting fast ! - det er ikke alle beboere i området som er helt tilfreds med hele projektet. Derfor må alle de frivillige også arbejde med en vis portion tålmodighed, på visse timer af dagen. Så derfor må man have stor respekt for det arbejde som de laver, før alle vi andre glade motorsportfans ankommer.


(Foto: Motorsporten.dk)

Og er motorsport i København nu så slemt ? undertegnede talte med en lille gruppe naboer, som sagde at det faktisk ikke var meget anderledes end cykelløb, men at det nok bare var synet af det meget beton, som fik det hele til at virke mere voldsomt i bybilledet.

Men betonen er jo netop årsagen til at der opstår færre skader og hudafskrabninger, end det der kan opleves i et cykelløb.

Banen bliver færdig til weekenden og når vi møder frem til dette års Copenhagen Historic Grand Prix, så er der flere hundrede frivillige som bruger deres fritid på at du kan have en god oplevelse - sæt pris på dem og deres store indsats !

Selch

Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/19 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS