Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Williams - 2. kvalifikation

Formel 1 
08/03/03 

Williams fik skubbet sig lidt længere frem efter gårsdagens skuffende resultat. Således holder Juan Pablo Montoya som nummer 3, mens Ralf Schumacher starter fra 9. pladsen.
 

Juan Pablo Montoya

"Jeg synes det gik rimelig godt, og raceren arbejder godt. I warm-up'en kørte jeg af tre gange det samme sted fordi raceren var så svær at køre og anderledes fra hvordan jeg havde det i træningerne, eftersom vi havde lavet et par få ændringer. Jeg var meget generet over det, men sidst på dagen var det ikke så dårligt. Det var en rimelig og holbar racer, og når man kørte ud og pressede den opførte den sig meget pænt. Jeg mistede lidt tid i det første sving, fordi jeg havde kørt af to gange der tidligere og man ønsker ikke at sætte raceren i græsset i kvalifikationen! Men udover det, ser det ud til at jeg har fået sat en rimelig omgang sammen."

Ralf Schumacher

"Jeg lavede en fejl i den første sektor som kostede mig et par tiendedele. I dag måtte jeg betale to gange for min præstation om fredagen, da det dette skyldes min tidlige starttid hvor banen ikke er oppe på de bedste forhold. Jeg er ikke så bekymret over de to Sauber'ere foran mig, da jeg tror det kan klares i løbet."

Sam Michael, chefmekaniker

"Det kunne have været værre. Men det er svært at sige hvilken placering man rent faktisk er på, da man ikke kender til hvor meget benzin der er medtaget ved kvalifikationen. Jeg tror det vil vise sig i morgen at vi har den samme mængde benzin som Ferrari. Vi er tydeligvis stadig et stykke fra dem. Vi vil nu gøre vort bedste for at forbedre vores præstation."

Mario Theissen, direktør for BMW Motorsport

"Vi er tilfredse med resultatet. Den anden kvalifikation gik meget bedre for vores team end den første om fredagen. I dagens frie træninger var vi i stand til at forbedre set-up'et på racerne. Juan Pablo fik det meste ud af det, mens det ikke gik så godt for Ralf. Vi føler os godt forberedt til løbet, selvom det er svært at sige hvor meget benzin de andre teams kørte med i dag. Det vil vi ikke vide før de første pitstops i løbet, og jeg vil vædde på at vi kommer til at se et par overraskelser. Jeg mener at enkelt-omgangs kvalifikationen er positivt for Formel 1, men forbudet mod at tanke benzin giver et rodet indtryk."


Montoya var den af Williams-kørerne der fik mest ud af de to kvalifikationer - og starter som 3'er i morgen
(Foto: BMW Motorsport)

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •