Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

MICCAR RACING drager øst på

Super GT Danmark 
30/07/19 

Super GT DanmarkEfter halvanden måneds sommerferie, er det endelig blevet tid til at Carsten Lorenzen og MICCAR RACING skal på banen igen.
Denne gang venter Copenhagen Historic Grand Prix nær Bellahøj, hvilket er helt nyt for Mobil 1 Super GT Danmark serien. Banen er også ny for Carsten, men han har erfaring fra Classic Race Aarhus, som han deltog ved i 2017.
 

Derfor er det ikke helt nyt for ham, at betonklodserne er placeret millimeter fra bilerne, når de suser ned af langsiderne – de skulle bare helst blive på et par millimeters afstand, selvom man i racer verdenen plejer at sige, at bilen helst skal komme ind med et par skrammer og uden sidespejle.


(Foto: JJ Media)

Den 43-årige racerkører med base i Marstrup nær Haderslev, kommer til banen med en godkendt forårssæson i bagagen. Der er kommet mere fart på for hver weekend, og især de to besøg på Ring Djursland, har givet gode point på kontoen.

Selvom der har været næsten 6 ugers sommerferie, har Lorenzen bestemt ikke lagt på den lade side. Udover mekaniske forberedelser på racerbilen, har den også stået på en masse skrivebordsarbejde, som har resulteret i at folden med samarbejdspartnere endnu en gang er blevet udvidet, så teamet står endnu stærkere i sæsonens resterende 3 løb, inklusiv København.

Det er vigtigt for teamet, at få bilen med hjem i hel tilstand, da der kun er 3 uger til sæsonens højdepunkt - Night Race på Padborg Park. Derfor har teamet bestilt en ekstra træning fredag aften, for at få så mange omgange på banen som muligt, inden det går løs med kvalifikationen lørdag middag.

Her er der kun 15 minutter til rådighed, hvilket betyder, at der skal sættes en hurtig, men sikker tid allerede på den første flyvende omgang, da man ellers risikerer at løbe ind i trafik eller en gul flagzone, etc.


(Foto: JJ Media)

Der er stadig billetter at få, hvilket med fordel kan købes forud på nettet, men ellers sender 6’eren og Dplay også direkte hele søndag eftermiddag fra 12.40.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes), men der er som altid risiko for at tidsplanen skrider, på grund af eventuelle uheld i andre klasser, da det tager lidt længere tid med rydningen end på de permanente baner:

Fredag
Træning 17.25-17.45
Træning 18.15-18.35

Lørdag
Kvalifikation 12.00-12.15
Løb 1 14.50-15.10

Søndag
Løb 2 10.30-10.50
Løb 3 16.30-16.50

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/19 - Bellahøj (Gadeløb) - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS