Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Endurance Race

Nicolaj bag rattet på Nürburgring

Endurance 
30/07/19 

Når der i weekenden køres VLN på den historiske Nürburgring-bane, så er det med Nicolaj Møller Madsen bag rattet i en af Phoenix Racings Audi GT3-biler.
Det er det første løb på Nürburgring siden Phoenix for 1,5 måned siden vandt det prestigefyldte 24-timers løb, og forberedelserne til gentagelse af succesen er allerede igang.
 

Det er her, Nicolaj kommer ind i billedet. For målet for 2020 er klart - Nicolaj skal igen sidde i en GT3-bil, så troen på Nicolaj er stor fra det vindende Audi-team. Af samme årsag sidder han i bilen, når løbet skydes igang nu på lørdag.

VLN er en serie med ni løb, hvori otte af dem er 4-timers løb samt et stort 6-timers løb, hvilket er det, der skal køres på lørdag og heldigvis med dansk deltagelse.

“Det er næsten to år siden, jeg sidst sad i en GT3-bil på Nürburgring, der er den sværeste og hårdeste bane i verden - og så i den hurtigste GT-bil. Det er altid en udfordring, men jeg tror på, at jeg hurtig kommer tilbage i rytmen fra 2017. Og endda i forbedret udgave, da jeg har udviklet mig på mange punkter siden da”, fortæller Nicolaj.

Nicolaj har de sidste to uger trænet +50 timer og cyklet mere end 1350km på de danske landeveje for at ramme den helt rigtige topform til weekendens løb.

“Målet er naturligvis en podieplads, men det er et langt løb, så vi må gøre alt rigtigt, hvis det skal lykkes”, siger Nicolaj spændt.

Nyheden om at Nicolaj skal køre GT3 åbner også for muligheden for, at hans netværk kan komme ned og opleve denne klasse. Vi håber på at kunne åbne for muligheden for at komme med til VLN, og faktisk få en highspeed-omgang i en Audi GT3-bil på verdens vildeste racerbane. Går alt efter planen, så vil der være mere GT3-løb i udsigt for Nicolaj.

“Jeg skylder en kæmpe tak til JO Industri og hele Race Club for at gøre mit projekt muligt. Uden dem kunne jeg hverken deltage i 24-timers løbet eller nu VLN. Jeg er enormt taknemmelig for at have mennesker omkring mig, som tror på og støtter op om mig og min karriere. Jeg glæder mig over at have tre VIP-gæster fra JO Industri med til VLN i weekenden, hvor de skal overvære løbet lørdag”, udtaler Nicolaj.

Løbet kan følges på www.VLN.de fra kl 12.00 på lørdag.

Race Club by Phoenix Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •