Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Super GT forbereder sig på Copenhagen

Super GT Danmark 
30/07/19 

Super GT DanmarkDe ved, at meget står på spil. Det gælder for både kørere og teams i OK MOBIL 1 SUPER GT før første weekend i august, hvor klassen for første gang er med i Copenhagen Historic Grand Prix. Serien, der nu betragtes som den førende i Danmark, fik en fremragende debut på Jyllandsringen før ferien, og nu gælder det de første løb i noget af en motorsportsfestival i hovedstaden.
 

Og det gælder endnu mere. For danmarksmesterskabet er også i spil, og derfor forbereder kørerne og deres teams sig også seriøst på Copenhagen.

Flere har sat sig i det, der virkede som en bageovn, og kørte omgang efter omgang på Padborg Park for at lægge feriestemningen bag sig og igen være i topform.


(Foto: Motorsporten.dk)

Noah Watt fik en forrygende sæsonstart, men har siden ikke just været bedste ven med bil og konkurrenter. Sammen med teamejer Frederik Nymark kæmper han for at finde det helt rigtige set op til banen omkring Bellahøj, og Noah Watt havde Jason Watt med på Padborg Park som rådgiver.

Noah Watt er virkelig opsat på, at han i København kan vise det supertalent, han er.

Mikkel Bang Johnsen kørte formiddagens test på Padborg Park, men derefter viste han sig som en gentleman og lod Michelle Gatting overtage bilen. Hun så ud til hurtigt at føle sig godt tilpas igen i en supertourisme-racer V6, og hun kan blive skarp på bybanen omkring Bellahøj, hvor Mikkel Bang Johnsen nøjes med at blive i pit.

Ole Petersen oplevede noget af en skuffelse i det sidste løb på Djursland inden sommerferien, hvor han blev ramt af Martin Andersen og sendt bagud i mesterskabsstillingen. Han piskede rundt omgang efter omgang, og samtidig var han også på noget af en slankekur. Temperaturen i den hurtige bageovn viste 53 grader.

Også kørere som Nicolaj Aaberg Hansen, Christian Sørensen og Kevin Rossel har parkeret feriestemningen og møder velforberedt op til Copenhagen Historic Grand Prix 2019.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/19 - Bellahøj (Gadeløb) - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS