Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental GT Challenge

Mikkel Jensen efter 11. plads på Spa-Francorchamps: En hård weekend

Intercontinental
GT Challenge 

29/07/19 

Den danske BMW-fabrikskører Mikkel Jensen sluttede sammen med Nicky Catsburg, Christian Krognes og Walkenhorst Motorsport på en 11. plads i årets udgave af 24 Hours of Spa-Francorchamps.
 


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Mikkel Jensen, Nicky Catsburg og Christian Krognes sluttede markant bedre, end de startede i årets 24-timersløb på Spa-Francorchamps, men bizarre vejrforhold og en afbrydelse af løbet sendte trioen fra det BMW-supporterede Walkenhorst Motorsport ud af kampen om et topresultat.

– Til at begynde med, er jeg glad for at have gennemført et 24-timersløb for første gang i min karriere. Vi klarede os rigtig godt gennem natten trods regn og tåge, og mine omgangstider var nogle af de hurtigste i løbet. Desværre kunne vi ikke holde farten i løbets sidste timer, men det var især timingen af det obligatoriske fem minutters pitstop, som ødelagde vores muligheder for at være med i kampen til sidst, lyder det fra Mikkel Jensen.

Alle deltagende biler skulle ifølge reglement aflægge et fem minutter langt pitstop undervejs i løbet, hvilket Walkenhorst-teamet havde planlagt til søndag morgen. Denne plan blev imidlertid forstyrret, da løbsledelsen inden da nåede at afbryde løbet i næsten seks timer grundet massive mængder regnvand på banen. Dette betød, at teamet først kunne afholde det lange pitstop sent i løbet, hvilket kun levnede ganske få timer til at indhente den tabte tid.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Mikkel Jensen: Uheldig strategi kostede dyrt
– Dén strategi kostede os helt sikkert en placering i toppen, for vi lå toer i løbet, da det blev genstartet. Uden tvivl en ærgerlig afslutning på et løb, som er sæsonens højdepunkt, men samtidig også en weekend, som rummede positive elementer. Vi kørte et stort set fejlfrit løb og formåede at holde os udenfor problemer. Vi havde god fart i bilen, og teamet leverede en stærk indsats i pitlane. Nu ser vi fremad mod næste afdeling i Japan.


(Foto: Mikkel Jensen Racing)

Næste opgave for Jensen, Catsburg, Krognes og Walkenhorst Motorsport er fjerde afdeling af Intercontinental GT Challenge, som afvikles Suzuka-banen i Japan den 23.-25. august.

Mikkel Jensen Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Spa-Francorchamps
  • 28/07/19 - Spa-Francorchamps - Intercontinental GT Challenge
  •