Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Sauber - 2. kvalifikation

Formel 1 
08/03/03 

Sauber har Frentzen placeret som nummer 4 mens Nick Heidfeld starter som nummer 7.
 

Nick Heidfeld

"Jeg pressede raceren til grænsen uden at køre af. Det var en god omgang, men ikke perfekt, men jeg er rimelig glad når man tager i betragtning hvor meget tid på banen som vi har mistet indtil videre i denne weekend. Balancen i raceren var god og jeg fik det bedste ud af det."

Heinz-Harald Frentzen

"Min racer var bedre balanceret i dag, og samlet er jeg meget glad. Jeg kunne ikke få den anden chikane helt rigtig, men ellers føltes raceren virkelig god. Jeg ved dog ikke hvor godt, indtil efter løbet!"

Peter Sauber, teamchef

"Både Heinz-Harald og Nick gjorde det godt i dag og begge var tilfredse med præstationen i C22'eren. Da det er første gang vi har denne nye måde for kvalifikation, bliver det spændende at se om vi har taget den rigtige beslutning til løbet. Vedrørende dagens resultat, er vi tilfredse med at vores strategi virker godt."


Frentzen var tilfreds med sin kvalifikationsomgang
(Foto: Sauber Petronas)

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •