Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Dennis Lind forbereder sig til 24-timersløb med weekendræs på Spa-Francorchamps

British GT
Championship 

19/07/19 

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind stiller i weekenden op til femte afdeling af British GT Championship på Spa-Francorchamps, hvilket bliver den ultimative forberedelse til næste uges 24-timersløb på samme bane.
 

Dennis Lind er tilbage i en Lamborghini den kommende weekend, hvor det går løs med femte afdeling af British GT Championship på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps. Løbet er samtidig en god forberedelse til 24-timersløbet i næste uge, som er højdepunktet på danskerens 2019-kalender.

– Ingen tvivl om, at denne weekend først og fremmest handler om at sikre et godt resultat til teamet. Vi var knusende tæt på en podieplacering på Donnington i sidste måned, og jeg tror på, at vi også kan være med helt fremme i denne weekend. Når det er sagt, bliver løbet for mig personligt også en forberedelse til 24-timersløbet, som jeg har glædet mig rigtig meget til, lyder det fra Dennis Lind.

Danskeren, som i øvrigt satte ny GT3-banerekord på Donnington i forbindelse med seneste afdeling af det britiske GT-mesterskab, stiller igen op med Michael Igoe og WPI Motorsport. Bilen er en Lamborghini Huracán GT3 af samme type, som Lind sammen med FFF Racing Team skal forsøge at vinde 24-timersløbet med.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Dennis Lind: En god forberedelse til sæsonens højdepunkt
– Det bliver et løb, hvor vi alle har mulighed for at blive endnu klogere på banen og bilen. Lamborghini har brugt enormt mange ressourcer på at få styr på deres GT3-program, og selv om jeg stiller op for et nyt team i næste uge, bliver det som at sætte sig ind i den samme bil. Der er efterhånden meget små forskelle mellem bilerne i de forskellige teams og serier.

Dennis Lind har tidligere manøvreret en Lamborghini Super Trofeo-racer rundt på den over syv kilometer lange og verdensberømte Spa-Francorchamps-bane, og helt tilbage i 2008 foregik det i en Formel Ford-racer. Weekenden starter ud med træning og kvalifikation lørdag, mens det to timer lange løb flages grønt søndag.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Tidsplan – British GT Championship – Spa-Francorchamps

Lørdag 20. juli
09.00 – Træning # (60 min)
11.20 – Træning #2 (60 min)
15.27– Kvalifikation

Søndag 21. juli
09.00 – Warm-up
12.30 – RACE (2 timer)

Livestreaming: www.britishgt.com/live
Livetiming: www.britishgt.com/live-timing

Dennis Lind Racing


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •