Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen på Lime Rock: Klar til ræs på sæsonens korteste racerbane

SportsCar
Championship 

19/07/19 

24-timersløbet på Spa-Francorchamps er lige om hjørnet, men inden da skal Christina Nielsen i IMSA-kamp på Lime Rock-banen nord for New York, hvor hun den kommende weekend stiller op med Katherine Legge og resten af amerikanske Meyer Shank Racing.
 

Christina Nielsens 2019-kalender melder travlhed, og danskeren har nu taget hul på et intenst forløb, som indebærer IMSA-løb på Lime Rock i Connecticut den kommende weekend og 24-timersløb på Spa-Francorchamps med Strakka Racing i Belgien i næste uge. På Lime Rock gælder det endnu en afdeling af det amerikanske sportsvognsmesterskab, hvor hun er tilbage i den gule Acura NSX GT3 for Meyer Shank Racing.

– Jeg ser frem til at komme tilbage på Lime Rock, som godt nok er en af sæsonens korteste racerbaner, men i min verden også en af de mest underholdende. Fordi den er så kort, gælder det om at være med helt fremme fra start og ikke lave én eneste fejl, for så er løbet overstået, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: Glad for at være tilbage i USA
Danskeren, som var med til at sikre den Caterpillar-dekorerede Acura sæsonens hidtil bedste resultat med en fjerdeplads på Watkins Glen i sidste måned, har gode erfaringer med den 2,4 kilometer lange racerbane. Hun sikrede sidste års pole position i GTD-klassen og hentede sit første amerikanske podieresultat i 2014, hvilket blev fulgt op af endnu ét året efter.

– Målet for weekenden vil som altid være at hente så mange mesterskabspoint til teamet, som muligt. Vi har oplevet solide fremskridt, som sæsonen er skredet frem, og jeg tror på, at vi kan få en stærk weekend. Jeg er glad for at være tilbage!


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Tidsplan – Lime Rock Park

Fredag 19. juli
11.25 (17.25) – Træning #1 (75 min)
14.20 (20.20) – Træning #2 (60 min)
16.55 (22.55) – Træning #3 (60 min)

Lørdag 20. juli
09.05 (15.05) – Warm-up (20 min)
09.35 (15.35) – Kvalifikation GTD (15 min)
15.10 (21.10) – RACE (2 timer 45 min)

Livetiming: imsatv.imsa.com
Livestreaming: scoring.imsa.com

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Lime Rock
  • 20/07/19 - Lime Rock - SportsCar Championship
  •