Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

High Class Racing skriver kontrakt med Kenta Yamashita til WEC

FIA WEC 
19/07/19 

World Endurance ChampionshipDet danske LMP2 team High Class Racing har skrevet kontrakt med den japanske racerkører Kenta Yamashita til deres første sæson i FIA World Endurance Championship. Den 24-årige japaner er en del af Toyotas Young Driver program, og han har et imponerende CV fra sin racing karriere i Japan. Yamashita har vundet det japanske F3 mesterskab, og har været på podiet i alle de serier han har nogensinde har konkurreret i.
 

Han har også allerede løbssejre i både GT300 og GT500 klasserne i det meget stærke felt i Autobacs Super GT-mesterskab, og han fører pt 2019 udgaven af serien.

2019/20 sæsonen vil blive hans første optræden i FIA WEC. Han skal køre sammen med Anders Fjordbach og Mark Patterson i teamets ORECA 07 Gibson.

Yamashita vil blive præsenteret første gang for publikum i WEC Prologue pre-season testen i næste weekend på Circuit de Barcelona-Catalunya.
“Vi er meget begejstrede over at have fået fat på dette unge brandvarme talent,” udtaler teamchef Peter Utoft.
“Kenta’s resultater taler for sig selv, bare se på det CV han kommer med. Der er både japansk Formel 3 mesterskab og flere sejre i Super GT. Vi er meget stolte over at være blevet valgt af Toyota til at udvikle hans karriere og give ham masser af erfaring, i toppen af sportsbiler.”
“Han vil køre i bilen for første gang i næste uge, og vi ser frem til at se, hvad han kan få ud af det.”

Inden FIA WEC Prologue i næste uge, skal teamet også køre tredje runde af 2019 European Le Mans Series. Det er i den kommende weekend, og bliver også afviklet på banen i Barcelona

High Class Racing


Læs mere om:
  • High Class Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 21/07/19 - Circuit de Catalunya - ELMS
  • 25/07/19 - Circuit de Catalunya - FIA WEC
  •