Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

“A very special guest”... besøger Strøjer Samlingen

Diverse 
17/07/19 

Den svenske superbil-producent Koenigsegg, kan i år fejre 25 års jubilæum. Det er blandt andet blevet fejret med Koenigeggs hidtil største satsning/produktion af en enkelt model.
Den nyeste model er Koenigsegg Jesko som produceres i 125 eksemplarer og den første blev vist tidligere på året på den internationale biludstilling i Geneve.
 

Forud var nuværende Koenigsegg-ejere blevet tilbudt en Jesko og det havde 83 benyttet sig af. De sidste 42 blev solgt på de fem dage udstillingen varede. 125 solgte biler svarer vel til hvad der sælges af Toyota Yaris på et par uger i Danmark. Det imponerende er, at Koenigsegg Jesko koster 20.000.000 kr. uden afgift !


(Foto: Koenigsegg)

Efter udstillingen i Geneve har Jesko´en været på en “World Tour” til bilrelaterede steder. Tour´en bringer også Koenigsegg Jesko til Danmark ! Det må siges, at være lidt af et scoop, at den “lander” hos Strøjer Samlingen tirsdag d. 23/7. En enestående chance for at se denne superbil tæt på. Måske det har hjulpet lidt, at Strøjer Samlingen i forvejen er ejer af en Koenigsegg..? Arrangementet starter kl. 16.00 og slutter officielt kl. 20.00.


(Foto: Koenigsegg)

Jesko er navnet på Christian von Koegnigeggs far og han har været en medvirkende årsag til hvad Koenigsegg er i dag.

Et besøg hos Strøjer Samlingen på tirsdag kan varmt anbefales. Hvis præsentationen Koenigsegg Jesko bliver lige så spændende og spektakulær som sidste års præsentation af den seneste model af danske superbil Zenvo, så er der noget af glæde til !!

Læs mere om Koenigsegg 25 års jubilæum den 23. juli 2019

Them