Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Lasse L. Sørensen havde farten på oval bane

NASCAR 
16/07/19 

Den tidligere DTC mester Nordjyden Lasse Sørensen viste i weekenden gode takter ved hans første løb på en rigtig oval bane. Uheldigvis var et knækket tænd kabel til en af de otte cylindre skyld i, at det kun blev til en samlet syvende plads i løbet.
 

Weekenden startede ellers fornuftigt for den 22-årige nordjyde, som i kvalifikationen kørte sig ind på en fjerdeplads. Lasse lavede en kanon start, og fik sig efter nogle få omgange og hård kamp kørt sig op på anden pladsen. Men da der cirka var kørt 20 omgange begyndte motoren at svigte. Den trak kun på syv cylindre og tabte power.

Lasse Sørensen udtaler; ”At køre på oval bane var en kæmpe oplevelse. Det føltes som rigtig NASCAR. Jeg var selv lidt overrasket over, hvor god min fart var da starten gik. Jeg havde helt sikker fart til at kunne have været kommet på podiet. Da motoren begynde at sætte ud viste jeg, at det kun var et spørgsmål om at nå i mål, og få så mange point som muligt. Så en syvende plads var vist meget heldigt”.

Løbet blev afviklet over 70 omgange, og det var første gang i år, at Lasse ikke endte på podiet.

Indtil nu er det blevet til fire sejre, en anden plads, og en tredjeplads i de syv løb, som han har kørt i år. Selv om han ikke har kørt de to første afdelinger i Valencia, så ligger han pt på en tredje plads i mesterskabet kun femten points efter den førende kører.

Lasse L. Sørensen har de sidste to år kørt DTC sammen med Team Flexlease.nu Strøjer Tegl, og vandt allerede mesterskabet i sit første år. I 2014 vandt Lasse det Franske F4 mesterskab. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Yderligere er han lillebror til Aston Martin fabrikskøreren Marco Sørensen, som i 2016 vandt VM for professionelle sportsvogns kørere i ”Danetrain”, sammen med sin makker Nicki Thiim.

Lasse Racing / Flexlease.nu Strøjer Tegl


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •