Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula 3

Point til Christian Lundgaard efter svær weekend

FIA Formula 3 
16/07/19 

Christian Lundgaard havde store forventninger til weekendens fjerde afdeling af Formel 3, der blev afviklet på Silverstone. Men allerede fra fredagens første træning stod det klart, at han og ART Grand Prix teamet havde svært ved at få det optimale ud af dækkene på bilen.
 

I kvalifikationen fik Christian Lundgaard sat en fantastisk tid på absolut sidste omgang, der trods dækproblemer gav ham en tid, der kun var 16 tusindedele fra hurtigste mand. Men i en meget tæt kvalifikation rakte det kun til fjerde startposition. I lørdagens første løb viste Christian Lundgaard sit talent og mod på de første omgange med flere tætte dueller, men kort efter satte problemerne ind. Lundgaard var startet på brugte dæk, da man havde måtte anvende et ekstra sæt i fredagens træning i et forsøg på at finde et setup, hvor dækkene kunne holde. Men bagdækkene gav op og Lundgaard kæmpede en brav kamp, men måtte se sig passeret og sluttede på syvendepladsen.

Syvendepladsen blev vekslet til anden startposition til søndagens løb, da top otte blev vendt rundt. Men også i dette løb måtte Christian kæmpe hårdt med bilen og måtte til slut tage til takke med en femteplads.

"Det positive er, at jeg fik scoret point i begge løb" sagde Christian Lundgaard, der i begge løb var bedste mand hos ART Grand Prix. "Men generelt var det en rigtig svær weekend. Vi kæmpede hårdt med dækkene i begge løb og det betød, at bilen var rigtig svær at kæmpe med, når man lå tæt på de andre. Det var medvirkende til, at jeg også lavede nogle fejl, hvilket også kostede os. Men jeg har fortsat tiltro til teamet og mig selv og vi skal nok komme igen".

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Silverstone
  • 14/07/19 - Silverstone - FIA Formula 3
  •