Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Mclaren - 1. kvalifikation

Formel 1 
07/03/03 

Kimi Räikkönen som kører for McLaren Mercedes teamet sluttede dagens kvalifikation på en 2. plads med tiden 1:26.551, mens teamets anden kører David Coulthard sluttede på 6. pladsen med tiden 1:27.242.
 

Kimi Räikkönen:
"I den frie træning kom jeg for langt ud i Whiteford svinget. Jeg undgik med nød og næppe at smadre raceren, med desværre ødelagde jeg bunden på raceren, og vi var nødt til at skifte bunden på raceren.
Under selve kvalifikationen kom jeg for langt ud i det første sving, men ellers var selve omgangen tilfredsstillinde.
Den nye måde at vi skal køre kvalifikation på, har ikke ændret vores måde at køre på. Tidligere skulle vi også fokusere på at få det hele til at falde i hak på en omgang, men tidligere havde vi bare flere omgange at få det til at lykkes på.

David Coulthard:
"I slutningen af den frie træning brød min benzinpumpe sammen, men teamet udførte et fantastisk stykke arbejde, og fik min racer klar til kvalifikationen.
Jeg havde en hel del problemer med balancen i raceren, og med de nye regler, er det helt umuligt at få det bedst mulige ud af raceren på så kort tid.
I dagens kvalifikation var vores mål, i morgendagens kvalifikation at være mellem de sidste 6 racere, og det mål opfyldte vi."

Ron Dennis:
"En begivenhedsløs første dag. Jeg tror ikke helt det slår igennem hos tv-seerne og tilskuerne.
Vores synspunkt er at fra i morgen vil det kun dreje sig om strategi."
Norbert Haug:
"En spændende første dag, med enkelte overraskelser. Fra Michaels position og til position 15 er der kun ½ sekund forskel, og jeg håber at det bliver lige så tæt i morgen.
Kimi lavede et fantastisk stykke arbejde i dag, og han er kun 2/10 af et sekund efter Rubens.
I morgen er der chancer for at det vil regne, og hvis det begynder på det, så bliver kvalifikationen helt anderledes end i dag."

Kunov

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •