Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

På tredjepladsen op til sommerpausen

DM Rally 
12/07/19 

Bilhuset CMD Motorsport ligger lunt i svinget placerings mæssigt, efter tre kørte løb i Adam Cup Denmark regi. Nicolai Jensen/Horsens og Vagn Åge Hansen/Vejle indtager pt. tredjepladsen i mesterskabet i cuppen - en cup hvor der ikke er plads til en middelmådig indsats, hvis man vil stå som de samlede vindere af Cuppen når sæsonen er slut.
 

Det er næsten 3 det hele. Der er kørt 3 løb i cuppen; holdet ligger samlet 3’er, og der mangler 3 løb i efteråret, og til DM3/Sydjysk Rally - der blev holdet samlet nummer 4’er (hov) i cuppen.

Nicolai: ”Vi havde kniven lidt for struben op til DM3, og vi kom i mål på den utaknemmelige fjerdeplads - ikke så langt efter, men alligevel - der manglede lige det sidste op til bordkanten. Vi havde ikke speeden på dagen, og vil du vinde, som jeg gerne vil, så må jeg hjem og evaluere på min egen performance fra den dag”!!!

Manden som kører i den meget ’oplyste’ Opel Adam er sikker på at holdet har speeden til at være med helt fremme, men det kræver parathed, både op til og under løbet. For hvert sving, hver nedbremsning og acceleration kræver fuld bevågenhed inde i Adamens rallykabine, og det er fedt, ingen resultater uden en helhjertet indsats !!

Nu, er der sommerferie, og i august kommer løbene som perler på en snor; først rallysprintet i Fårvang, som nok er dansk rallysports største udstillingsvindue rent kommercielt.

Det bliver efterfuldt af en Yokohama afdeling i rallysprint turneringen, og så sidst i august hvor der igen er DM point på spil, til DM4 med base i Sorø.

Tre, to, en - ses vi, enten på lægterne ude til løbene eller efter løbene her på de sociale medier - det tror jeg nok lige at vi gør.

God sommerferie, fra Bilhuset CMD Motorsport


Læs mere om:
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: