Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Lasse L. Sørensen får NASCAR debut på oval bane

NASCAR 
10/07/19 

Den tidligere DTC mester Lasse Sørensen blev i sidste uge udråbt til årets sensation i europæisk NASCAR efter sin sidste sejr på Most racerbanen i Tjekkiet. Med fire sejre og to podie pladser ud af seks mulige, sejr i sit første løb, plus dobbelt sejr på Brands Hatch har Euro NASCAR virkelig fået fokus på denne unge Nordjyde. I denne weekend bliver baren sat endnu højere.
 

Her skal Lasse nemlig for første gang prøve kræfter med en rigtig oval bane. En typisk NASCAR oval, som er bygget i Holland efter Amerikanske foreskrifter. Banen er en half mile oval, som ligger i Venray Holland.

Lasse Sørensen:
”Jeg glæder mig til at prøve at køre på en rigtig oval bane. Det er lige som det bilen i virkeligheden er bygget til. Jeg ved godt, at det bliver svært, speciel er der nogle med erfaring fra USA, som nok vil presse på. Jeg kører for mesterskabet, så derfor gælder løbet på Venray ikke mest om at vinde, men om at få flest mulige point ind på kontoen. Det skal nok blive vildt, da beton banderne står lige op ad banen, så fejl straffes kontant”.


Lasse L. Sørensen efter sejren i Italien

Lasse L. Sørensen har de sidste to år kørt DTC sammen med Team Flexlease.nu Strøjer Tegl, og vandt allerede mesterskabet i sit første år. I 2014 vandt Lasse det Franske F4 mesterskab. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Yderligere er han lillebror til Aston Martin fabrikskøreren Marco Sørensen, som i 2016 vandt VM for professionelle sportsvogns kørere i ”Danetrain”, sammen med sin makker Nicki Thiim.

Lasse Racing / Flexlease.nu Strøjer Tegl


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •