Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 3

Christian Lundgaard vil tilbage på sporet

FIA Formula 3 
10/07/19 

Christian Lundgaard stiller i weekenden til start i fjerde afdeling af Formel 3 mesterskabet, der afvikles sideløbende med Formel 1 på Silverstone i England. De to foregående afdelinger har været uheldige for den 17-årige dansker, der ved sæsonstart havde regnet med, at han, til trods for at han er ny i klassen, skulle kæmpe med om mesterskabet.
 


(Foto: Joe Portlock)

Diskvalifikation fra kvalifikation grundet en ærgerlig fejl i garagen og punkteringer er nogle af de ting, der betyder Christian Lundgaard ikke har fået point siden første afdeling. Men Christian Lundgaard, der kører for ART Grand Prix, vælger at se fremad og tror på, at weekenden igen vil bringe succes for den unge dansker, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets juniorprogram.

"Mine forventninger til weekenden er de samme, som de har været hver gang" fortæller Christian Lundgaard. "Vi skal være med helt fremme og det har jeg ikke mistet troen på vi kan være, selvom det slet ikke er gået efter planen de to sidste afdelinger. Selvfølgelig skal vi lære af vores fejl og rette op på dem, men ellers skal vi bare glemme uheldet fra de sidste afdelinger og så se fremad. Vi er nød til at være stærke og vi skal hente nogle topresultater og indhente nogle af de point vi har tabt. Vi skal tilbage på sporet og køre en fejlfri weekend, men det ved jeg heldigvis også at vi er stærke nok til at kunne".

Mesterskabsstillingen forud for fjerde afdeling
1. Robert Shwartzmann (Prema Racing), 90 points
2. Jehan Daruvala (Prema Racing), 82 points
3. Jüri Vips (Hitech Grand Prix), 63 points
4. Marcus Armstrong (Prema Racing), 54 points
8. Christian Lundgaard (ART Grand Prix), 24 points

Tidsskema for fjerde afdeling af Formel 3
Kvalifikation, fredag den 12. juli kl. 17.50
Løb 1, lørdag den 13. juli kl. 10.25
Løb 2, søndag den 14. juli kl. 9.35

Kvalifikationen og begge løb kan ses live på TV3 Sport.

Lundgaard Racing
Facebook: Lundgaard Racing
Instagram: @lundgaardofficial
www.christianlundgaard.com

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Silverstone
  • 14/07/19 - Silverstone - FIA Formula 3
  •      ASETEK SIMSPORTS