Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen i Canada: Frustrerende søndag på racerbanen

SportsCar
Championship 

08/07/19 

Det spillede ikke for Jan Magnussen og Antonio Garcia, som sluttede på en syvendeplads i sjette afdeling af IMSA-mesterskabet på Canadian Tire Motorsport Park. Håber på comeback på Lime Rock om to uger.
 

Det blev en weekend til glemmebogen for Jan Magnussen og Antonio Garcia, som aldrig nåede at være med i kampen om sejren på Canadian Tire Motorsport Park, hvor sjette afdeling af IMSA-mesterskabet fandt sted søndag. Duoen fra Corvette Racing sluttede på en syvendeplads i det benhårde GTLM-felt.

– Vi er godt nok skuffede efter sådan en omgang. Vi har sluttet på podiet fire løb i træk og gik efter en sejr, og så sker dét her. Det er ret åbenlyst, at vi har misset et eller andet i vores setup. På intet tidspunkt i løbet havde vi farten til at gøre noget som helst. Desværre. Denne weekend gav os et stort slag i mesterskabsstillingen, og vi bliver nødt til at finde ud af, hvor problemet ligger, så vi kan komme igen med fuld power på Lime Rock om to uger, lyder det fra Jan Magnussen.

Det var Jan Magnussen, som startede løbet fra en syvendeplads, og danskeren sendte optimisme gennem teamet, da han allerede under starten nappede en position. Det blev dog hurtigt tydeligt, at den gule Corvette C7.R ikke var konkurrencedygtig i forhold til konkurrenterne fra Ford og især BMW og Porsche. Trods kæmpe indsats fra crew og ingeniører, som igen leverede hurtige pitstops og forsøgte at løse problemet med justering af setup og alternative strategier, blev afstanden til de førende kun større.

Heller ikke søsterbilen med Oliver Gavin og Marcel Fässler (som agerede stand-in for Tommy Milner) leverede varen denne weekend, og de to Corvetter indtog således de sidste to pladser i det otte biler store GTLM-felt.

Næste opgave for Jan Magnussen, Antonio Garcia og resten af Corvette Racing er det syvende afdeling af IMSA-mesterskabet, som afvikles på Lime Rock-banen i Connecticut den 19.-20. juli.

JAN MAGNUSSEN RACING


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Mosport Park
  • 07/07/19 - Mosport Park - SportsCar Championship
  •