Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Lasse M. Sørensen toer i Sydjysk Rally

DM Rally 
02/07/19 

Rallykøreren fra Hammel er tæt på at erobre andenpladsen i DM-kampen
Lørdagens Sydjysk Rally med base på Korskrobanen øst for Esbjerg markerede afslutningen på forårssæsonen for Lasse M. Sørensen. Og sammen med sin co-driver Karsten Isaksen fik rallykøreren fra Hammel en god forårsafslutning.
 

”Vi sluttede som toere i klassen,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen er forsvarende mestre, og dem kunne vi ikke slå. Men for anden gang i træk slog vi den tidligere Danmarksmester Frank Nielsen og hans co-driver Per Brodseren. Nu ligger Karsten og jeg bare to point efter dem mesterskabet. Dem skal vi slå, men vi skal også gøre en indsats for at indhente Rasmus og Heidi i løbet af efteråret, selv om de har fået et godt forspring.”

Sydjysk Rally var på mange måder anderledes end den foregående DM-afdeling, Rally Kjellerup.

”Ved løbet i Kjellerup gik det meget ligeud på prøverne, men her var der mange flere sving på prøverne,” siger Lasse M. Sørensen. ”På nogle af prøverne gik det meget stærkt, men der var også et godt mix med en masse sving, og så var der to prøver, som stak ud fra de andre. Det var prøven på Korskrobanen og grusprøven i Darum Enge.”


Lasse M. Sørensen og Karsten Isaksen fik stor succes på gruset i Sydjysk Rally

”Publikumsprøven på Korskrobanen var ikke særlig lang, så der var ingen grund til at satse. Det så vi også bagefter, for der var ikke den store tidsforskel. Grusprøven i Darum Enge havde jeg set frem til. Den var spændende. Den er meget hurtig, og så er der store grøfter, man skulle holde sig væk fra. Men det var også en prøve, hvor man – hvis man turde – kunne satse. Det lykkedes mig at vinde prøven, første gang vi kørte på den.”

Udover sejren på grusprøven formåede Lasse M. Sørensen og Karsten Isaksen også at vinde løbets powerstage.

”Den prøvesejr gav ekstra gode point til DM-kontoen,” siger han, ”så nu kan vi holde en tiltrængt sommerferie, inden vi går i gang igen i august.”

”Her starter vi med det traditionelle rallysprint i Fårvang, inden vi deltager i VM-løbet Rallye Deutschland.”

Lasse M. Sørensen

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Karsten Isaksen
  • Lasse M. Sørensen
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: