Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Marco Gersager og Carina Møller på tredjepladsen i DM

DM Rally 
02/07/19 

Med en fjerdeplads i klassen ved lørdagens Sydjysk Rally på vejene øst for Esbjerg fik Marco Gersager og Carina Møller samlet så mange point sammen, at holdet fra GM Motorsport nu ligger på tredjepladsen i kampen om Danmarksmesterskabet for de hurtigste, tunede tohjulstrukne biler.
 

”Det var resultatet på den såkaldte power stage, som var afgørende for, at vi kunne rykke frem på tredjepladsen,” siger Marco Gersager. ”Carina og jeg blev firer i klassen, mens Simon og Sune Vallentin blev nummer tre i klassen. Men vi slog dem på power stagen, og det var vigtigt rent pointmæssigt, så alt i alt var det en rigtig god dag.”


Grusprøverne under Sydjysk Rally gav Marco Gersager og Carina Møller mange udfordringer
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Sydjysk Rally havde base på Korskrobanen, hvor deltagerne to gange skulle køre på rallycross-banen. Herudover var der yderligere fire hastighedsprøver, som også skulle køres to gange, og her var de tre rene asfaltprøver, mens den sidste var en lang grusprøve.

”Asfaltdelen forløb supergodt for os. Det virkede som om, at vi havde fundet meget mere fart og var kommet tættere på og også op til dem, vi gerne vil slå,” siger Marco Gersager.

”På gruset fik vi dog en røvfuld for nu at sige det ligeud. Det er første gang, jeg kører grusprøver i bilen. Jeg synes, at det gik fint, og Suzukien kører godt på grus, men man skal lige vænne sig til, at bilen har så kort en akselafstand, så der er helt klart noget at arbejde med der. Vi fik desværre en røvfuld, men der er trods alt noget at bygge videre på.”

Marco Gersager er dog overordnet meget tilfreds med Sydjysk Rally. Der var nogle kiksede nedbremsninger, men ingen problemer med rallybilen.

”Jeg synes, at det var en rigtig, rigtig positiv dag, hvor vi havde godt med speed på asfaltprøverne, og vi tog tredjepladsen på powerstagen,” siger han.

GM Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: