Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen på Watkins Glen: Halvt sekund fra podieplacering

SportsCar
Championship 

01/07/19 

Christina Nielsen leverede en pragtpræstation i forberedelserne til weekendens sekstimersløb på Watkins Glen, men måtte sammen med Katherine Legge, Bia Figueiredo og resten af Meyer Shank Racing tage til takke med en fjerdeplads i det benhårde amerikanske sportsvognsræs.
 

Det startede godt, men sluttede med en skuffelse for Christina Nielsen, Katherine Legge og Bia Figueiredo, som kørte deres Caterpillar-sponsorerede Acura NSX GT3 Evo over målstregen på en fjerdeplads i søndagens sekstimersløb på Watkins Glen – og dette med knapt et halv sekunds afstand til bilen på trejdepladsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Takket være Christina Nielsen, som leverede en formidabel indsats i lørdagens kvalifikation på den tidligere amerikanske Formel 1-bane, kunne trioen fra Meyer Shank Racing starte løbet i forreste række. Danskeren var nemlig næsthurtigste kører i det 16 biler store og benhårde GTD-felt, som består af de seneste GT3-biler fra producenter som Ferrari, Porsche, BMW, Audi og Lexus.

– Jeg er meget, meget skuffet. Ingen tvivl om det. Det er vi alle. Vi var med i kampen hele løbet igennem, og vi lavede en enkelt lille fejl, som kostede os et par dyre sekunder, hvilket netop betød, at vi sluttede udenfor podiet. Naturligvis vil vi allerhelst vinde, men det ville have været fantastisk at kunne give teamet en pokal. De har igen vist, at de er de bedste i branchen. Takket være crewet havde vi en fantastisk kvalifikationsbil og en stærk løbsbil, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: Der er ikke plads til fejl
– Når det er sagt, tager vi en masse positivt med fra Watkins Glen. 90 procent af det, vi gjorde, var suverænt. De sidste 10 procent var fejl. Og i den her serie er der overhovedet ikke plads til fejl. Alt skal gå op i en højere enhed, og først dér har du en chance for at vinde. Vi ved, at vi kan, men det blev bare ikke denne weekend. Vi arbejder videre.

Mens Christina Nielsen nu kan holde en pause fra IMSA-serien, da hun i næste afdeling erstattes af Bia Figueiredo, er der dog ikke tale om sommerferie. Danskeren er nemlig allerede på vej til den japanske Formel 1-bane Fuji, hvor hun sammen med Mercedes-AMG-teamet Craft-Bamboo Racing stiller op til fjerde afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia den 5.-7. juli.

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Watkins Glen
  • 30/06/19 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •