Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Et langt rally for Ladefoged Motorsport

DM Rally 
01/07/19 

Det var et langt rally for Michael Ladefoged/Ringkøbing og codriveren og datteren Mathilde Østergaard Ladefoged/Århus, samlet Ladefoged Motorsport, da de i deres Ford Fiesta ST deltog i 3. afdeling af DM i rally, Sydjysk Rally, med base på Korskroen lige øst for Esbjerg.
 

Langt rally, skal afspejles i at dette rally havde 10 hastighedsprøver, og tre servicepauser, og da sommer solen skinende fra en skyfri himmel, så blev koncentration og udholdenhed to vigtige faktorer.

Klassen de kører i er en krasbørstig en af slagsen, her bliver der kørt til, på og over grænsen, men Michael og Mathilde ville finde deres eget tempo, og meter og meter udforske grænserne for deres bremsepunkter og svinghastigheder og nedbremsninger til chikanerne.

Det startede op ad bakke , en snurre tur på prøve 1, og en tur i bakgear på prøve to, nu kunne det kun gå fremad, og det gjorde det så !!

Begge var spændte , da de denne gang skulle køre en ren grus prøve, på brede hurtige grusveje med dybe grøfter ved Darum Enge, her tog de ingen chancer, og kørte et fornuftigt tempo, uden chancer for at ende i de ’rally legendariske’ dybe grøfter ved de vestjyske diger.

Pålidelig bil , det er den hurtige Fiesta, igen slog den ikke en prut forkert, og kørte som et urværk, og efter løbet kræver den kun en gang solid rengøring og vask.

Ærgerligt at der nu er sommerpause, for både Michael og Mathilde er nu ligesom kommet i gear, men sommerpausen skal bruges til gennemgang og optimering af bilen.

Begejstringen, over løbet kunne de to ikke skjule efter løbet, de mange prøver, se det var rigtig rally, hvor udholdenhed og tålmodig også var med i game planen.

Michael var efter løbet lidt ’tung’ i overarmene, men ikke mere end en stor wienerschnitzel kunne nydes og indtages efter løbet.

En passende afslutning på et fedt rally, og Ladefoged er klar igen efter sommerpause, til rallysprintet i Fårvang fredag den 9. august, ses vi, det håber vi da afgjort …

Allan Post


Læs mere om:
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: