Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bisted Motorsport leverede varen

DM Rally 
01/07/19 

Og sluresultatet stod mål med indsatsen under hele rallyet, ud af 62 fuldførte biler (76 startende) i et varmt rally, så sluttede Jesper Bisted/Horsens og Arly Larsen/Dianalund på den generelle syvendeplads, 6’er i klassen, og hurtigste Super 2000 bil, og i et meget stærk Top felt på dagen.
 

Rallyet var rigtig rally, med 5 forskellige og varierende prøver, som alle skulle forceres to gange hver, rallyet havde denne gang en egentlig grus prøve, Darum Enge, en klassiker i dansk rally, ude ved de vestjyske diger.

Jesper:
’vores Ford Fiesta Super 2000 har vi efterhånden fået skruet godt sammen, den spandt som en løve hele dagen uden udsættere.

’rallycross prøven på Korskroen var simpelthen så sjov at køre, og begge gange var vi fjerde hurtigste generelt. Asfalt prøverne var denne gang ikke helt så hurtige som til det sidste DM, og denne gang havde vi det rigtig dæk compund fra løbets start, og jeg var fortrolig med bilen, så bremsepunkterne og svinghastighederne fik en nøk opad denne gang.

Grus prøven i Darum var ikke min kop the, men vi kørte den med en vis sikkerhedsmargen, her kunne alt tabes, men meget lidt vindes’.

Varmen tog til i løbet af dagen, tilskuerne var der mange af, og fordi der denne gang var flere prøver, og tre servicepauser, så var der mere ro på, og roen gav Jesper ro og overskud til at levere varen.

Meget tilfreds, både med indsatsen og slutresultatet, det var Jesper Bisted denne dag i Vestjylland, samlet 7’er ud af 62 biler, igen gode DM point på kontoen, i et svært rally med mange hurtige biler og chauffører, det var ikke så ringe endda, konstaterede en ’varm’ Jesper tørt efter rallyet.

I Mesterskabsregi er stillingen for Bisted Motorsport følgende:
Autoplus Dansk Super Rally, ligger holdet pt. på en generel 7. plads.
og i
Autoplus Danmarksmesterskabet i rally i Klasse 6, ligger holdet pt. på en 5. plads.

Post


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: