Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen klar til legendarisk sekstimersløb på Watkins Glen

SportsCar
Championship 

28/06/19 

Acura-trioen Christina Nielsen, Katherine Legge og Bia Figueiredo er klar til kamp, når femte afdeling af IMSA-mesterskabet afvikles med det berømte sekstimersløb på Watkins Glen den kommende weekend.
 

Efter en skuffende afslutning på fjerde afdeling af det amerikanske sportsvognsmesterskab i Detroit i begyndelsen af juni, er Christina Nielsen og Katherine Legge klar til at tage revanche, når sekstimersløbet på Watkins Glen løber af stablen den kommende weekend. Her får danskeren og briten selskab af brasilianske Bia Figueiredo, som også supporterede duoen fra Meyer Shank Racing på Daytona og Sebring.

– Watkins Glen er en bane, jeg altid glæder mig til at komme tilbage til. Sekstimersløbet er en uden tvivl en af klassikerne på IMSA-kalenderen, og jeg glæder mig til for første gang at udfordre det sammen med Legge, Bia og resten af holdet bag Meyer Shank Racing, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: Jeg ved, vi kan gøre det bedre
– Vi havde en blandet weekend i Detroit i seneste afdeling, hvor vi startede godt ud fra en andenplads, men sluttede på en skuffende niendeplads efter en påkørsel sidst i løbet. Teamet havde ellers ydet en enestående indsats og givet os en perfekt bil, men desværre afspejlede resultatet ikke dette. Jeg ved, at vi kan gøre det bedre, så lad os håbe, at den kommende weekend kan udløse det topresultat, vi har kæmpet for siden sæsonstarten.

Den 27-årige dansker, som i øvrigt kommer direkte fra et Blancpain-løb med Mercedes-AMG-teamet Craft-Bamboo på Suzuka i sidste uge, har gode erfaringer med Watkins Glen. Således har Christina Nielsen indenfor de seneste tre sæsoner hentet både en sejr og en andenplads på New York-banen, mens teamkammeraten Katherine Legge sikrede sejren i 2017 og kunne stille sig på podiet sidste år. Også Bia Figueiredo har haft succes på Watkins Glen med sin andenplads i formelserien Indy Lights tilbage i 2008.

De tre hurtige racerkørere skal igen dele Meyer Shank Racings karakteristiske Caterpillar-sponsorerede Acura NSX GT3 Evo. Og konkurrencen i den 16 biler store GTD-klasse bliver igen benhård med teams støttet af mærker som Porsche, Ferrari, Audi, BMW, Lexus og Lamborghini.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Tidsplan – Six Hours of The Glen

Fredag 28. juni
10.40 (16.40) – Træning #1 (60 min)
15.05 (21.05) – Træning #2 (110 min)

Lørdag 29. juni
08.00 (14.00) – Træning #3 (60 min)
11.35 (17.35) – Kvalifikation GTD (15 min)

Søndag 30. juni
09.45 (15.45) – RACE (6 timer)

Livetiming: imsatv.imsa.com
Livestreaming: scoring.imsa.com

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Watkins Glen
  • 30/06/19 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •