FIA Formula 3

Christian Lundgaard vil have revanche i Østrig

28/06/19

Christian Lundgaard stiller i weekenden til start i tredje afdeling af Formel 3 mesterskabet, der afvikles sideløbende med Formel 1 på Red Bull Ring i Østrig. Christian Lundgaard, der kører for ART Grand Prix, skal forsøge at revanchere sidste weekends resultater på Paul Ricard, hvor han grundet et uheld på første omgang i løb 1 ikke fik point.

I sæsonens to første afdeinger er det Prema Racings tre kørere, der er løbet med 7 af de 12 podieplacering og to af deres kørere Shwartzmann og Daruvala fører mesterskabet efter at have vundet to sejre hver. Men Christian Lundgaard viste ved første afdeling, at Prema Racing kan besejres, da han vandt første løb inden en 5 sekunders straf sendte ham ned på andenpladsen.

"Vi ser fremad og tror helt sikkert på et stærkt resultat på Red Bull Ring" fortæller Christian Lundgaard. "Det dårlige resultat fra sidste weekend er glemt. Det betyder ikke, at vi ikke har kigget data og forsøger at lære af det, men vi kigger frem og tror på, at vi igen skal være med fremme og kæmpe om sejren".

Kvalifikation afvikles fredag kl. 17.50. Løb et køres lørdag formiddag kl. 10.25 og løb to afvikles søndag kl. 9.25. Det hele kan følges live på TV3 Sport og TV3 Max.