Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Le Mans-deltager Michelle Gatting kører Super-GT til CHGP

Super GT Danmark 
29/06/19 

Super GT DanmarkDer bliver prominent gæsteoptræden i Super GT-klassen, når den moderne racerserie til Copenhagen Historic Grand Prix får besøg af Michelle Gatting. Den kvindelige danske racerkører har tidligere kørt racerløb til CHGP, og højdepunktet kom i 2016, hvor Michelle Gatting blev den første kvinde nogensinde til at vinde et et af de indledende kvalifikationsheat i DTC, inden hun sluttede på en flot andenplads i finalen.
 

Til sensommerens Copenhagen Historic Grand Prix, der afholdes den 3.-4. august på Bellahøj vil Michelle Gatting komme på gæstevisit i Super GT-serien, der deltager i den københavnske racerbegivenhed for første gang. Over de seneste fire sæsoner er Super GT blevet kendt for at byde på ræs med høj underholdning, tætte dueller og masser af drama, og seriens promotor forventer flere end 20 biler til start i Københavns gader.

Michelle Gattings deltagelse i Copenhagen Historic Grand Prix er blevet en realitet i samarbejde med Andersen Biler, som også i 2018 var medvirkende til at Michelle Gatting var til stede i København.

Partner i Andersen Biler Martin Frykmann udtaler: ”Vi er ekstremt tilfredse over igen at kunne deltage i Copenhagen Historic Grand Prix, og glæden bliver kun større, når det igen i år er sammen med Michelle Gatting, hvis talent ingen efterhånden er i tvivl om. Ligesom sidste år er vores tilstedeværelse i København blevet til takket være stor opbakning fra vores nære samarbejdspartnere, og vi ser frem til at byde rigtig mange gæster velkommen i vores eget område, hvor der bliver lejlighed til at nyde en weekend med forhåbentlig rigtig godt motorløb og underholdning.”

Den hurtige Super GT-serie er ikke ukendt territorie for Michelle Gatting, der kørte en fuld sæson i serien sidste år og absolut var en af de toneangivende kørere i feltet. I indeværende sæson er Michelle Gatting tilknyttet det schweiziske racerteam Kessel Racing, der stiller til start i den europæiske Le Mans-serie (ELMS), men for en kort bemærkning tager hun racerdragten med til København.

”Jeg ser frem til igen at være til start i København,” fortæller Michelle Gatting. ”Selv om det indtil nu har været en fantastisk sæson med en andenplads i vores ELMS-debut og en utrolig oplevelse på Le Mans, glæder jeg mig til igen at komme til CHGP og køre motorløb foran et stort dansk publikum. Jeg er meget taknemmelig for, at Andersen Biler og deres samarbejdspartnere har skabt mulighed for, at vi igen kan deltage i dette unikke by-løb. Super GT-serien er kun blevet endnu bedre og stærkere til i år, og jeg forventer, at den hurtige racer vil passe perfekt til gaderne omkring Bellahøj.”


Michelle Gatting, yderst til venstre, ved Le Mans

Med som gæst til Copenhagen Historic Grand Prix har Michelle Gatting inviteret den kvindelige bokser Dina Thorslund. Som professionel sportsudøver i en normalt mandsdomineret verden har de to kvinder meget til fælles. Michelle Gatting var til stede i Herning, da Dina Thorslund for nyligt forsvarende sin VM-titel hos WBO i både hårdtslående og overbevisende stil. Sejren var nummer 14 i karrieren for Dina Thorslund i lige så mange kampe, siden den professionelle karriere blev indledt i 2015. Til Copenhagen Historic Grand Prix pakker Dina Thorslund dog sine boksehandsker væk for til gengæld at opleve Michelle Gatting, når hun lader sine kørehandsker tale.

www.chgp.dk


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/19 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • 04/08/19 - Bellahøj (Gadeløb) - Super GT Danmark
  •      ASETEK SIMSPORTS