Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Tilbage i den røde racer

GT4 European Series 
27/06/19 

GT4 European fortsætter, og Nicolaj er tilbage ved sit team Phoenix Racing.
Nicolaj Møller Madsen er efter nogle feriedage i Rimini vendt ‘hjem’ til Audien og teamet Phoenix Racing. Der skal nemlig igen dystes om Europamesterskabet - denne gang i på banen Misano i Italien.
 

Weekenden står på den 7. og 8. afdeling af GT4 European. Misano, der ligger rammen om løbet, ligger 120 km syd for Bologna, og er altså lige midt i Europas hedebølge. Det venter altså et løb med +40 grader.

“Jeg glæder mig rigtig meget til løbet! Vi har tjek ind osv. idag torsdag, test imorgen fredag, Quali og Race 1 lørdag samt Race 2 søndag. Så det er nogle pakkede dage, hvor der er fuld knald på. Efter 24-timers løbet i en Aston Martin er det nu godt at være tilbage, hvor jeg hører hjemme.” fortæller Nicolaj.

Banen passer normalt rigtig godt til Audien, men desværre har teamet fået +25kg med, og 10mm op foran. Hvorfor? Det vides ikke, og er til stor frustration for hele holdet … Det betyder så, at drengene må bremse lidt senere og gå før på gassen end konkurrenterne. Denne weekend er nemlig vigtig, og de skal være aggressive og gå benhårdt efter point.

“Vi er klar, og tror på det. Det er selvfølgelig mentalt frustrerende at få tildelt mere vægt i et vigtigt løb for os, men vi tager vores forholdsregler og kender heldigvis banen godt.” forklarer Nicolaj.

Som altid kan løbet følges live på www.gt4series.com. Desuden er Nicolajs populære Vlog også tilbage denne gang. Han vil blive fulgt tæt alle dage i forbindelse med løbet i Misano. Hold øje med Youtube-kanalen eller Nicolajs Facebookside.

Race Club/Nicolaj Møller Madsen
Phoenix-Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Phoenix Racing
  •