Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Podcast: Frankrigs GP 2019 med Thomas Wulff

Diverse 
26/06/19 

Endnu en gang blev der smidt benzin på bålet i debatten om regler for kørsel på banen. Det skete ved Frankrigs GP på Paul Ricard, hvor Lewis Hamilton kunne tage sejr nummer fire på stribe.
I Det ternede flag taler vi denne gang om reglerne for hvad kørerne må på banen, vi diskuterer, hvad der skal til for at ændre den sport, vi elsker så højt – hvis der overhovedet skal ske noget?
 

Skal reglerne for kørsel gives helt fri, skal der være større konsekvens på nogle af de lidt for moderne F1-baner med store, asfalterede afkørselsarealer – og skal der indføres sammen monocoque i F1 i stil med F2 og F3?

I studiet i dag er sportschef Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged – med os har vi en kending inden for dansk bilsport – han er F1-ekspert på Jyllands-Posten, Super GT-kommentator, tidligere racerkører, PR-ansvarlig for CHGP og meget, meget mere – Thomas Wulff.

Lyt med til denne episode af Det ternede flag, hvor vi også vender Michael Christensens kæmpetriumf i FIA WEC.

Du kan høre Det ternede flag om Frankrigs GP her eller hvor du plejer at høre dine podcasts – iTunes, SoundClound, Spotify etc.


Foto: Haas F1 Team