Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Nye udfordringer venter for Gersager og Møller

DM Rally 
26/06/19 

Det er tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som står på programmet, når GM Motorsport på lørdag giver den gas i teamets hurtige Suzuki Swift Maxi 2000. Vestjysk Rally hedder rallyet, som tæller fem forskellige hastighedsprøver, som hver skal køres to gange.
 

”Det kan godt være, at jeg har kørt i området før, men umiddelbart er der ikke nogen klokke, som ringer om, at jeg har været der før,” tilstår Marco Gersager, som atter har Carina Møller ved sin side. ”Det bliver helt klart nogle nye udfordringer, hvor vi bl.a. skal køre på Korskrobanens rallycrossbane med dens blanding af asfalt og grus, og så en decideret, ren grusprøve. Det bliver rart med nogle udfordringer.”


Det er vejene syd og øst for Esbjerg, som i weekenden venter for GM Motorsport
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Og udfordringer bliver der i den grad tale om for specielt Marco Gersager.

”Det bliver mit første rally med Suzuki, hvor jeg skal køre på grus,” fortæller han. ”Andre siger, at Suzukien kører godt på grus, men nævner også, at man skal være over bilen, fordi den er så bred.”

Siden den foregående DM-afdeling i rally, som fandt sted med Kjellerup som base i slutningen af maj, har GM Motorsport haft en enkelt start i et rallysprint i Skælskør. Og det er man i dag glad for.

”Det gik megagodt. Vi var hurtigste hold med en tohjulstrækker og vandt klassen, men mod slutningen kom der en mislyd fra transmissionen,” siger Marco Gersager. ”Gearkassen krævede lidt kærlighed, for da vi kom hjem, viste det sig, at nogle lejer i gearkassen var ødelagt. Nu er vi klar med en nyrenoveret gearkasse, så jeg føler, at vi er godt forberedte igen.”


Carina Møller og Marco Gersager ser frem til lørdagens Vestjysk Rally
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”Selv om vi deltog i rallysprintet i Skælskør, har det været en længere pause, og vi er glade for, at vi endelig skal i gang igen, inden det bliver ferietid. Til DM1 snusede vi til podiet. Til DM2 kom vi på podiet i klassen, og det er også det, der er målsætningen denne gang.”

GM Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: