Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Nye og kendte udfordringer for Madsen / Felthaus

DM Rally 
26/06/19 

På lørdag deltager Suzuki Motorsport i Vestjysk Rally, der bliver afviklet som tredje afdeling af årets Danmarksmesterskab i rally. Og det bliver et løb, som i den grad lever op til sit navn. Det bliver nemlig i området øst for Esbjerg, at de fem forskellige hastighedsprøver skal afvikles.
 

”Det er mange år siden, at jeg sidst har kørt rally i det område, hvor Vestjysk Rally skal køres,” fortæller Kenneth Madsen, som sammen med Mette Felthaus stiller op i teamets Suzuki Swift Maxi 2000. ”Jeg har kørt hastighedsprøven i Darum Enge i et løb tilbage i 2010, men jeg tror ikke, at den har været anvendt siden. Den er flad og hurtig med grøfter på begge sider, så det bliver helt sikkert sjovt.”

”Nogle af de andre hastighedsprøver har jeg også kørt, og jeg husker dem også som meget hurtige. Men noget, som også bliver helt nyt for os alle sammen, bliver hastighedsprøven på Korskrobanen. Her bliver der rallycentrum, og vi skal to gange køre på rallycrossbanen. Jeg forventer, at den prøve kommer til at svare til Nysum-banen, når vi f.eks. kører Rally Himmerland.”


Kenneth Madsen og Mette Felthaus vil følge op på deres seneste DM-sejr

Ved foregående mesterskabsafdeling – Kjellerup Rally – blev det til en generel tredjeplads og en sejr i klassen for de hurtigste, tunede tohjulstrukne biler for Kenneth Madsen/Mette Felthaus.

”Vi skal prøve at se, om ikke vi igen kan slå Kim Boisen og vinde klassen. Han har en hurtig bil, så han kommer til at blive hård på de hurtige hastighedsprøver, så jeg håber, at vi kan køre fra ham på Korskrobanen,” siger Kenneth Madsen.

”Derudover vil vi naturligvis forsøge at komme så langt frem i generalklassementet som muligt, men her er vi oppe mod flere firhjulstrækkere, som nok vil gøre det rigtig godt på grus.”

Vestjysk Rally er trods sine fem hastighedsprøver, der hver skal køres to gange, et meget kompakt løb. Starten foregår klokken 12.00, og klokken 18.30 kommer de første deltagere i mål ved Korskrobanen.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • Mette Felthaus
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: