Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Mikkel O. Pedersen vender tilbage til Østrig

Porsche
Super
Cup 

26/06/19 

Efter en måneds pause genoptages kampen om Porsche Supercuppen i weekenden
Der er efterhånden gået en måned, siden Mikkel O. Pedersen scorede sine første pokaler i Porsche Supercuppen, men i den kommende weekend genoptages kampen i verdens hårdeste mærkeklasse. Det kommer til at ske på Red Bull Ring i Østrig – en bane, hvor racerkøreren fra Struer i april vandt en afdeling af den schweiziske Porsche Sports Cup.
 

”Om jeg kan komme på podiet igen, er virkelig svært at sige, for selv om banen grundlæggende ligger godt til mig, ligger den også godt til mange andre,” siger Mikkel O. Pedersen.

”Red Bull Ring er en fin bane, men den er ikke helt så teknisk krævende som de andre baner på kalenderen. Det er en bane, hvor det går meget ligeud, og det bliver helt sikkert en hård weekend, for mange kan være med fremme. For nylig blev der kørt et Carrera Cup-løb på banen, hvor der var et sekund mellem nummer 1 og 27 i tidtagningen, og mange af Carrera Cup-kørerne er også med i Supercuppen i weekenden.”


Efter sin succes i Monacos snævre gader gælder det nu Red Bull Ring i Østrig for Mikkel O. Pedersen

Red Bull Ring blev i sin oprindelige form indviet for 50 år siden, men efter at den har gennemgået flere modifikationer, har den nu bl.a. asfalterede afkørselsarealer, hvilket giver kørerne en fordel, men også en udfordring.

”En ting, man skal være meget opmærksom på, når man kører på Red Bull Ring, er track limits,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Den, der kører mest på grænsen, kommer til at starte søndagens løb fra pole position. Det er nogle tiendedele, man kan hente, hvis man kører lidt udenfor banen. Men det er en hårfin balance. Kommer man for langt ud, mister man de tider, man har sat, og det gælder det om at undgå.”


Mikkel O. Pedersen startede sæsonen i Barcelona, og efter løbet i Monaco bliver Østrig næste stop for ham

I den måned, der er gået siden andenpladsen i forbindelse med Monacos Grand Prix, har Mikkel O. Pedersen ikke ligget på den lade side. Han har forberedt sig på nogle af de kommende udfordringer.

”Umiddelbart efter løbet i Monaco tog vi til Silverstone i England, hvor vi havde to testdage forud for det britiske Grand Prix, som finder sted i næste måned,” fortæller han. ”Senere havde jeg også en test på Hungaroring som forberedelse til Supercup-løbet i forbindelse med den ungarske Grand Prix.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Red Bull Ring
  • 30/06/19 - Red Bull Ring - Porsche Super Cup
  •