Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted er klar til DM i heden

DM Rally 
25/06/19 

og ikke på heden, men Autoplus Dansk Super Rally / DM3 Sydjysk Rally, skal have base på Korskro Motorsportscenter, det der i gamle dage var velkendt blandt især banesportens medlemmer, og vejret, jaaa, det kan blive brandvarmt denne dag !
 

NU har det kommende DM rally rallycentrum netop her, og den forholdsvis nye rallycross bane indgår som en specialprøve i rallyet, to gange faktisk.

Løbet indgår også i minirallysyd turneringen, og lidt atypisk er der denne gang tre indlagte servicepauser, hvor publikummerne kan iagttage service folkene arbejde på rallybilerne, og snakke med både kører og andenkøreren.

Bisted Motorsport , melder sig klar og beret til opgaven, der skal køres 5 forskellige hastighedsprøver (10 i alt), 3/2/3/2, og med tre indlagte pauser hvor / er !!!

Jesper Bisted/Horsens
’Bilen er tjekket igennem, men fejlede ikke noget, så almindelig ’rally service’ på den hurtige FORD FIESTA SUPER 2000.’

’Spændende bliver det at skulle køre Darum enge, en grus grus prøve af meget hurtig karakter, og med meget dybe grøfter. Asfaltprøverne i dette rally er velkendte i dansk rallysport, men har ikke været benyttet igennem en del år, vestjyske hurtige veje med faldgruber her og der, farten vil være høj på prøverne, men vigtigst er at finde den rigtige dæk compound fra start denne gang, og så ellers hænge i bag rattet.

Men min codriver Arly Larsen/Dianalund plejer at kunne psyke mig til ’high performance’, så mon ikke at han kan det endnu engang.’ ’Desuden bliver det fantastisk for publikummerne med tre gange service, og så at kunne pendle imellem prøven på Korskroen og service, den rallycross bane kunne gå hen og blive meget spektakulær at se på.’

Pt ligger Jesper Bisted/Arly Larsen på en 5. plads i det danske mesterskab i Klasse 6, og i Autoplus Dansk Super Rally ligger mandskabet på nuværende tidspunkt på 8. pladsen, en vigtig detalje er IKKE at udgå, så det er også game planen til DM3.

Info omkring løbet :
Rallycentrum : Korskro Motorsportscenter, Tinghedevej 6a, 6705 Esbjerg Ø
Tider undervejs : www.rallyresulat.dk
Løbets hjemmeside : http://minirallysyd.dk/sydjysk%20rally/

Bisted Motorsport
www.bisted-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Sydjylland
  • 29/06/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: